Club 3voor12/Flevoland: Lefties Soul Connection, Hospital bombers en de Supermannen Club 3voor12/Flevoland: Lefties Soul Connection, Hospital bombers en de Supermannen

, Tekst: Wesley de Groot,

Club 3voor12/Flevoland: Lefties Soul Connection, Hospital bombers en de Supermannen

Tekst: Wesley de Groot, ,

Deze editie van club3voor12/Flevoland krijg je zeer diverse genres voor je kiezen! Van Nederlandstalige punk van De Supermannen, via de rauwe hutspot-funk van de Lefties Soul Connection naar low-fi indie-pop van de Hospital Bombers.

Deze editie van club3voor12/Flevoland krijg je zeer diverse genres voor je kiezen! Van Nederlandstalige punk van De Supermannen, via de rauwe hutspot-funk van de Lefties Soul Connection naar low-fi indie-pop van de Hospital Bombers. Dus wees erbij op zaterdag 19 april in poppodium De meester (in Almere), vanaf 20:00. Kaartjes zijn maar 5 euro. In bezit van de flyer krijg je je tweede kaartje gratis. Kaartjes winnen? Stuur een mail naar 3voor12flevoland@live.nl en laat ons weten wat jij de volgende keer graag op het menu zou willen zien op de clubavond. Dus haal jouw favoriete band naar Almere en win 2 vrijkaartjes voor de clubavond! Een win-win situatie zeg maar. De line-up: Lefties Soul Connection is een collectief van vier muziekanten met een passie voor voor ruwe, pure, funk & soul. De band bestaat sinds herfst 2001 en de huidige line-up is bij elkaar sinds begin 2002. Lefties Soul Connection is waarschijnlijk de eerste en momenteel de enige "deep funk & raw soul-band” in Nederland. De overgebleven leden van Norma Jean lijfden in 2005 violiste en zangeres Susanne Linssen van Seedling in om door te gaan onder de naam Hospital Bombers. Sterke optredens in het clubcircuit zorgen al gauw voor de nodige aandacht en in januari 2007 speelde de band op Noorderslag. Het debuutalbum Footnotes lijkt alle hoog opgelopen verwachtingen in te lossen. Supermannen (een oorspronkelijk een Almeerse band) mixen heavy grooverock-guitar riffage met sterk melodische songwriting, in het Nederlands. Een toegewijde ritme sectie 'pumpin and poundin it tightly' (Colin/Gijs) en kleurrijk/soulfull lead guitar werk (Kees) verrijken en lanceren al deze tunes geschreven door Eelco van Zanten recht omhoog de lucht in voordat ze in een duikvlucht weer terug in je oorgaten belanden.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland