3voor12 Eindhoven

Charlie & the lesbians, Grim Tim, Kiki Mettler en Mexican Surf vertegenwoordigen Eindhoven op Popronde 2017

Alle deelnemers zijn bekend, programma Poprondesteden volgt later

De Poprondeselectie van 2017 is bekend. Uit honderden inzendingen van bands uit heel Nederland heeft een selectiecommissie, bestaande uit muzikanten en andere professionals uit de muziekwereld, de definitieve selectie samengesteld. We kijken daarbij natuurlijk altijd even met extra aandacht naar de Eindhovense deelnemers van het grootste gratis reizende muziekfestival van Nederland.

Popronde 2017 vindt plaats in 40 steden, van Groningen tot Middelburg en van Deventer tot Amsterdam. Doel daarbij is een nieuwe lichting talentvolle muzikanten jaarlijks de mogelijkheid te geven op te treden buiten de eigen regio en zo hun netwerk uit te bouwen en ervaring buiten bekend terrein op te doen. De volgende bands vertegenwoordigen Eindhoven tijdens de eerstvolgende editie, die op 14 september start in Nijmegen:            

Charlie & the lesbians
Grim Tim
Kiki Mettler
Mexican Surf (eigenlijk Oss, maar dat rekenen we graag tot Eindhoven en omgeving)

Naast de 40 speelsteden is er ook – volgens traditie – een eindfeest, op 25 november in Amsterdam. Daarvoor zal het reizende muziekfestival in drie maanden tijd dus 40 steden aandoen. De locaties van die steden gaan zich de komende tijd verdiepen in het aanbod en een programma samenstellen. Ook in Eindhoven zullen weer tientallen bands (gratis) optreden in de binnenstad en omgeving.

De Eindhovense editie van Popronde 2017 vindt plaats op 29 september. Zodra het programma bekend is, lees je het uiteraard weer snel op de site van 3voor12/Eindhoven. In de week van 29 september is er op dinsdag een special over Popronde Eindhoven in 3voor12/Eindhoven radio, met onze tips en de muziek erbij.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12