3voor12 Eindhoven

PRIMEUR: beluister de nieuwe single '667' van G.O.D.

Maak kans op 2x2 kaarten voor EP-presentatie in Stroomhuis

Nog maar vier dagen geleden deelden we ‘Down’ met je, de eerste single van G.O.D. Vandaag mogen we een spiksplinternieuwe track van de samenwerking tussen Lookapony-frontman Jasper Grave en Cairo Liberation Front-producer Yannick Verhoeven als eerste aan je voorstellen. 

‘667’ is de vierde track van de debuut-EP van G.O.D. Aanstaande zondag wordt de EP gepresenteerd tijdens een eerste optreden in Eindhoven, in het Stroomhuis. De EP verschijnt op Satan Records, het label dat Jasper Grave bedacht en oprichtte. De EP-presentatie vindt plaats tijdens de tweede Night Of Satan die hij mede organiseerde. 

Benieuwd naar hoe G.O.D. live klinkt? 3voor12/Eindhoven mag 2x2 kaarten weggeven voor deze avond waar ook Mind Rays, Petersburg Orderer en Ramses3000 zullen optreden. Wie kans wil maken op die twee vrijkaarten hoeft alleen maar even de naam van de favoriete hangplek van Jasper te mailen naar info@3voor12ehv.nl.

De naam van het café komt in bijna ieder interview wel aan bod (zoals laatst nog in onze radioshow!), maar mocht je het gemist hebben: de best verzonnen hangplek maakt ook kans op die vrijkaarten (juist, een prijsvraag in Nouveau Vélo-stijl). Winnaars krijgen uiterlijk zaterdagavond 23.57 uur bericht.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12