3voor12 Eindhoven

S.T. Cordell is terug met nieuwe video ‘Frère Jacques’

Nieuw album uit op 12 oktober via Lighttown Fidelity

S.T. Cordell kondigt een nieuw album aan, dat op vinyl zal verschijnen via Lighttown Fidelity. Deze week deelde het experimentele muziekcollectief alvast de video voor ‘Frère Jacques’, gemaakt door Kamiel Rongen alias Waterballet.

Het nieuwe album is de opvolger van de maxisingle ‘Do Not Go Gentle / Exodus’ en bevat de nummers ‘Get High’ en ‘Frère Jacques’, die beide al live te horen waren. Janine Hendriks van Kaftwerk neemt het artwork voor haar rekening.

Op 12 oktober 2017 wordt het album gepresenteerd tijdens ‘Eindhoven Psych Lab Presents’ in de Effenaar. Speciaal voor de gelegenheid heeft S.T. Cordell ook nog een nieuw nummer gemaakt, dat tijdens de albumpresentatie voor het eerst te horen zal zijn. Naast S.T. Cordell zullen deze avond ook Minami Deutsch en Acid Mothers Temple optreden.

Frontman Woody Veneman in 3voor12/Eindhoven radio
Onlangs was Woody Veneman in ons radioprogramma te gast en wist het record primeurs in één radiouitzending te breken. Luister hier het fragment terug waarin hij alles vertelt over het nieuwe album van S.T. Cordell en de presentatie op 12 oktober.

Benieuwd hoe S.T. Cordell het er live vanaf brengt? Lees hier ons verslag terug van hun optreden op Misty Fields 2017.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12