Paaspop maakt meer namen bekend

Voorverkoop start 5 februari

Tekst: Sanne Reiniers ,

Met nog drie maanden te gaan maakt de organisatie van Paaspop vandaag weer een aantal nieuwe namen bekend. Het festival dat plaats vindt op zaterdag 11 en zondag 12 april op festivalterrein de Molenheide in het Noord-brabantse Schijndel start 5 februari met de voorverkoop van kaarten.

Voorverkoop start 5 februari

Met nog drie maanden te gaan maakt de organisatie van Paaspop vandaag weer een aantal nieuwe namen bekend. Het festival dat plaatsvindt op zaterdag 11 en zondag 12 april op festivalterrein de Molenheide in het Noord-Brabantse Schijndel start 5 februari met de voorverkoop van kaarten.

Milow, Guus Meeuwis, Alain Clark en De Dijk zijn toegevoegd aan het rijtje acts voor de Main Stage en in de Masters Of Rock mag Peter Pan Speedrock wederom zijn opwachting maken. Joris Voorn, Chris Liebing en Len Faki zijn de nieuwe namen voor de Dance area en met Freek de Jonge & Ocobar krijgt het theaterprogramma ook een stevige impuls.

De presentatie op de Main Stage en de Masters Of Rock is net als vorig jaar in handen van Dennis Weening. Daarmee ziet het programma van Paaspop 2009 zoals dat op dit moment bekend is er als volgt uit:

Alain Clark, Boys Noize, Che Sudaka, Chris Liebing, De Dijk, De Levende Jukebox, Dennis Weening, Freek de Jonge & Ocobar, Guus Meeuwis, Hawkeye and Hoe Band, Joost van Bellen, Joris Voorn, Len Faki, Mambo Kurt, Milow, Novastar, Pestilence, Peter Pan Speedrock, Rowwen Hèze, Slam & Howie, The Subs, Toy Dolls, Volbeat, Walls of Jericho.

Kaarten voor Paaspop zijn vanaf 5 februari online te bestellen via de website www.paaspop.nl en vanaf 12 februari te koop bij een van de regionale voorverkoopadressen. Prijzen zijn nog niet bekend maar zullen spoedig bekend worden gemaakt.