Early Bird Extrema Outdoor start 1 februari

Pakt allen uw agenda’s: dit is Extrema in 2009!

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

2009 is begonnen en in het Klokgebouw sloot de Eindhovense partyorganisatie Extrema het jaar af met het NYE feest. Ondertussen is alles weer leeg en vind je niets meer terug van het feestje, dus wordt het hoog tijd om eens te kijken wat er komend jaar allemaal vanuit deze organisatie over ons heen zal komen.

Pakt allen uw agenda’s: dit is Extrema in 2009!

Partyorganisatie Extrema wenst iedereen een liefdevol 2009! Het nieuwe jaar is ingeluid op onder andere Extrema NYE in Eindhoven. De matige kaartverkoop stond een aantal dikke shows van muzikale helden als Steve Angello, Gabriel Ananda en Dr Lektroluv niet in de weg en maakten de jaarwisseling voor 55 euro memorabel. En nu alle hectische feestdagen achter de rug zijn, is het tijd om naar het nieuwe Extrema-jaar te kijken.

Allicht heeft Extrema ook in 2009 weer haar festivals Extrema Outdoor, Solar Weekend en Extrema NYE in petto. Daarnaast zal Fabulous haar derde editie beleven op 28 november en opent Extrema het festivalseizoen traditiegetrouw met een eigen area op Paaspop. Verder staat het Amsterdam Dance Event weer in de agenda en reist Extrema ook in 2009 af naar Ibiza.

Voor Extrema Outdoor start de speciale Limited Edition Early Bird-voorverkoop op 1 februari! Gedetailleerde info hierover wordt half januari bekend gemaakt via www.Extrema-Outdoor.nl. Ook Solar Weekend zal dit jaar voor het eerst een Early Bird Actie beleven en deze gaat vanaf 1 april 2009 los. Extrema heeft ieder jaar een thema. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Give’: meer geven minder nemen, we zullen zien hoe dit thema concreet gemaakt gaat worden!

Even alles op een rijtje omtrent Extrema in onze regio in 2009:


Extrema @ Paaspop
11 & 12 april
Molenheide
Schijndel

Extrema Royal House
29 & 30 april
Centrum, Eindhoven

Extrema Outdoor
18 juli
Aquabest, Best/Eindhoven
Limited edition Early Bird start 1 februari!!!

Solar Weekend
7, 8, 9 augustus
Maasplassen ‘De Weerd’,
Roermond
Early Bird start 1 april!!!

Fabulous
28 november
Brabanthallen,
Den Bosch

Extrema NYE
31 december
Eindhoven