Concert Antony and the Johnsons uitverkocht

Ondanks de dure kaartjes

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Het concert dat de New Yorkse zanger Antony samen met zijn begeleiders the Johnsons in Eindhoven geeft is volledig uitverkocht!

Ondanks de dure kaartjes

Het bijzondere concert van Antony and the Johnsons, wat de Effenaar op 3 mei 2009 samen met Muziekcentrum Frits Philips organiseert, is reeds uitverkocht. Antony Hegarty, zoals hij voluit heet, maakte onlangs bekend dat in maart 2009 zijn nieuwe, inmiddels derde album zal verschijnen. Getiteld 'The Crying Light'.

Terugkerende thema's zullen landschappen zijn. "Zowel het landschap van de wereld als het landschap van iemands persoonlijkheid. Het wordt allemaal wat filosofischer". Ook kunnen we volgens Hegarty wat vrolijkere songs verwachten dan op 'I Am A Bird Now'.

Op de website van de Effenaar worden we overigens gewaarschuwd voor zwarthandelaren. Koop geen kaartjes onder de toonbank want je kan wel eens van een koude kermis thuis komen. De organisatie leek met dit concert de gedroomde exclusiviteit in handen te hebben, maar de beste man staat echter deze zomer ook in Amsterdam. Het concert in Eindhoven is wel degene waarbij je kan genieten van de complete orkestrale bezetting. Wie naast de kaartjes van 69 euro excl. reserveringskosten heeft gegrepen, kan op 13 april ook in het Brusselse Bozar terecht.