Nova Borgers opent eigen zangschool in Dynamo Nova Borgers opent eigen zangschool in Dynamo

SingShop gelooft dat iedereen kan zingen

, Tekst: Sanne Reiniers

Nova Borgers opent eigen zangschool in Dynamo

SingShop gelooft dat iedereen kan zingen

Tekst: Sanne Reiniers ,

Binnenkort opent Nova Borgers in Eindhoven haar eigen zangschool genaamd SingShop. “Als afgestudeerde van de Rockacademie hoef je van mij geen traditionele, klassieke zangles te verwachten.” vertelt Nova. Ze werkt namelijk met nieuwe zangtechnieken, die voornamelijk gericht zijn op popmuziek. Nova heeft jarenlange ervaring als zangeres in meerdere professionele bands, maar ook als docent op verschillende muziekscholen.

SingShop gelooft dat iedereen kan zingen

In 2009 kwam Nova Borgers, dochter van saxofonist Bertus Borgers, met haar debuutalbum en trad in het hele land op. Zo stond zij o.a. in het voorprogramma van Golden Earring, Miss Montreal, Stereo en Boris. Nova is dus ook zelf veel op het podium te vinden, maar daarnaast geeft zij het liefst haar kennis en ervaring door aan andere zangers en zangeressen.  Als zangdocente is Nova al lang actief bij verschillende muziekscholen in o.a. Schijndel, Veghel en Den Bosch, maar nu vindt ze het tijd om ook thuisbasis Eindhoven met haar zangvirus te gaan besmetten.”Van peuter tot 65-plusser en van amateur tot professional, iedereen kan zingen!” aldus Nova. “Met de juiste persoonlijke begeleiding kan iedereen zijn eigen sound vinden en leren het talent te ontwikkelen.” In Dynamo Eindhoven, waar SingShop gevestigd is, zullen de eerste lichting cursisten in juli 2010 hiervan bewijs leveren tijdens een spetterend optreden met een echte live-band.

Nova is vanaf heden ook “Coach Toelating Rockacademie”. Dit wil zeggen dat Nova's SingShop een licentie van de Rockacademie in Tilburg heeft om voor het toelatingsexamen 2010 kandidaten voor te dragen. Deze kandidaten mogen dan de voorselectie overslaan en worden door de Rockacademie uitgenodigd om direct toelating te doen voor het nieuwe studiejaar.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven