Vacature: 3VOOR12/Drenthe zoekt nieuwe hoofdredacteur

Ben jij wie we zoeken?

Redactie 3VOOR12/Drenthe ,

Vanwege een stage en latere verhuisplannen van onze huidige hoofdredacteur, zijn we op zoek naar iemand die het stokje wil overnemen! Is dit dé kans waar jij op zat te wachten, check dan vooral wat wij van je verlangen.

Wat vragen we van jou?

  • Liefde voor muziek en schrijven
  • Enthousiasme
  • Coachingsvaardigheden
  • Communicatief vaardig
  • Affiniteit met Drenthe en lokale muzikanten

Wat houdt de taak in?
Als hoofdredacteur ben jij het aanspreekpunt van de redactie. Jij bepaalt wat er gedaan gaat worden en wie deze taak gaat uitvoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de communicatie met lokale partijen in Drenthe.

Wat kunnen we je bieden?
Naast dat je onderdeel wordt van een enthousiast team van redacteuren en fotografen, krijg je een eervolle vermelding van je naam op de site van 3VOOR12/Drenthe. Daarnaast bieden we je de kans om redacteuren te coachen en te ondersteunen in het schrijven. Ook heb je als hoofdredacteur een web van communicatie met de andere hoofdredacteuren in de rest van het land.

Daarnaast kan de huidige hoofdredacteur jou begeleiden in de overgangsfase, waardoor je niet ineens voor de leeuwen gegooid wordt.

Onkostenvergoeding
Er is geen onkostenvergoeding en geen tegemoetkoming in de eventuele reiskosten. Je bent vrijwilliger op eigen naam en recenseert en redigeert namens 3VOOR12/Drenthe. Wel heb je het voorrecht om op de gastenlijst van een concert te staan, waardoor je geen kosten voor entree hebt en kunt genieten van het concert.


Spreekt het bovenstaande je aan?
Stuur een mail met brief waarin je je motivatie weergeeft, vergezeld met een kleine portfolio/cv naar 3voor12drenthe@gmail.com