Waar velen de winter vrezen, wordt deze bij Food in the Wood met volle passie omarmd. Het evenement werd vrijdagmiddag en -avond gehouden tussen Coevorden en Schoonebeek en trok ruim 600 bezoekers.

"Met veel houtkachels , vuurtonnen en het verwarmen van de innerlijke mens wordt de kou lachend verdreven. Een stuk bos, omgetoverd door 5 noeste arbeiders (Remco Lubbers, Gerko Klaassen, Albert Jan Wemmenhove, Jan Rotmensen en Marc Anbergen) en een groep enthousiaste vrijwilligers in een stukje beleving van het Drentse buitenleven. Maanden van getimmer, gezwoeg en vele zweetdruppels leveren een evenement op waar de bezoeker met bewondering staat te kijken naar de nostalgische en robuuste bouwwerken.

Lekker eten en proeven van de verschillende eigen gemaakte gerechten, ondertussen slurpend aan een lekker (speciaal) biertje of wijntje. Gewoon, heerlijk relaxed rond het vuurtje en lekker luisteren naar de live optredens van een passievolle Erwin Nyhoff, Isa Zwart, Gezinus Grooten alias The Lone Wolf, The Internationals Groningen en de eigen huisband The Woodpeckers onder leiding van Justin Eisen."

TEKST BODY 3

 
Tekstblok met eigen foto; add content - text&image - move