3voor12 Den Haag

Paard viert RSD met eigen vinylsingle

Tears & Marble en The Stangs op limited vinyl

Op zaterdag 22 april vindt traditiegetrouw Record Store Day plaats. Paard presenteert die dag – ook traditiegetrouw –  voor de derde maal op rij een limited edition 7-inch single met daarop twee Haagse parels. Dit jaar valt de eer te beurt aan Tears & Marble en The Stangs.

Na in 2015 de allereerste ‘Paard-single’ met daarop nummers van The Deaf en Taymir te hebben uitgebracht, gevolgd door AAPNOOTMIES en Son Mieux in 2016, kiest Paard dit jaar voor de acts Tears & Marble en The Stangs. "Tears & Marble, sinds begin dit jaar getransformeerd van duo tot volledige band, maakte een comeback op de planken van Paradiso en laat de thuisstad voor het eerst kennis maken op Life I Live Festival. Daar maakt ook The Stangs zijn opwachting. Deze jonge Haagse band die beatmuziek nieuw leven inblaast. verzorgde afgelopen seizoen het voorprogramma van The Kik gedurende hun hele landelijke tour. Met het uitbrengen van deze 7-inch draagt Paard uit trots te zijn op het muzikale talent in Den Haag en wordt de terugkomst van vinyl gevierd." aldus het Paard. 

Het collectors item met de nummers Sacred Life van Tears & Marble en Carousel van The Stangs is verkrijgbaar via de website van Paard, de bands zelf en bij platenwinkel Vinyl Grove in de Boekhorststraat, Den Haag. De single kost €8,50 en is vanaf zaterdag 16 april exclusief verkrijgbaar. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12