3voor12 Den Haag

De Haagse Pop Week: Dag 6

Scheveningen in het zonnetje

Woensdag. De week is weer doormidden en de Haagse Pop Week is nog steeds in volle gang. Vandaag gaan we naar Scheveningen.

Natuurlijk biedt de Haagse Pop Week niet alleen vermaak maar ook educatie. Daarom melden we ons om 16:00 bij Max Guitar voor gitaarclinics en optredens van The Navigators, Beyond the Moon en David Scot Brown. Je moet je wel even opgeven via deze link zodat de organisatie weet hoeveel roze koeken ze moeten inslaan.

Aangezien we toch al in Scheveningen zijn (eten bij Simonis, iemand?) kunnen we net zo goed blijven voor de Scheveningse Pop Dag. Vanaf 20:00 kunnen we op verschillende locaties in de Keizerstraat genieten van Scheveningse artiesten als Le Roux, Nemesea, James Burki en Ed Struijlaart. Het volledige programma vind je hier

Voor wie echt niet het centrum uit wil of benieuwd is naar hoe een band 40 shows in 48 uur kan doen, wordt om 21:00 in het Paardcafe een documentaire precies daarover vertoond. St. Solaire, blijkbaar de meest efficiënte band op aarde, deed in 48 uur 40 steden aan voor 40 shows en legde dat allemaal vast. En als kers op de appelmoes speelt St. Solaire na de documentaire ook nog eens een show. Keuzes, keuzes.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12