3voor12 Den Haag

3voor12 DH komt met nieuwe Clubavond

Eerste volledig elektronische avond

Van de WestCoast Sound uit de jaren negentig tot moderne organisaties als BAKKPIP Den Haag en The Crave: het is tijd om de rijke legacy van de hofstad ook op Club 3voor12 Den Haag een plek te geven. Na jarenlang de tofste Haagse bands en acts te programmeren komt 3voor12 Den Haag nu dus met de eerste volledig elektronische avond. Een echte 'club'-clubavond dus.

Op zaterdag 13 mei laten wij dit proefballonnetje op. Dan staan zowel ervaren rotten als talentvolle nieuwkomers op het programma. 

Fervent platenverzamelaar en student James King opent de avond met een uitgekiende selectie ambient en house. Hierna is het de beurt aan Stranded FM dj A.V, geen onbekende achter de draaitafels van het Paardcafé. Nina Mdr sleurt je vervolgens dieper de nacht in. Als je bij TodaysArt was of haar regelmatige show op Red Light Radio hebt geluisterd weet je hoe tof dat is. In de kleine uurtjes zal Afgang Noord, beter bekend als Dion Arink of als de helft van Nacho Lover, de zaal platspelen. De avond wordt afgesloten door BAKK-baas Steve Motto, zonder twijfel een van de beste dj's van Den Haag en misschien zelfs Nederland. 

Al dit genot maak je mee voor precies nul euro. Kom langs!

Paardcafe, Den Haag
22:00 - 04:00

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12