3voor12 Den Haag

Het Magazijn genomineerd voor Entree Award

Haagse club maakt kans op felbegeerde horecaprijs

De nieuwe Haagse technokelder Het Magazijn is één van de kanshebbers voor een Entree Award in de categorie Best Club Venue. Samen met de Amsterdamse clubs Claire, Mad Fox en Shelter en de Haarlemse Monkey Bar maakt de Haagse trots kans op de prijs.

De club, die pas drie maanden geleden haar deuren opende, is snel uitgegroeid tot een van de populairdere uitgaansgelegenheden in Den Haag. Onlangs vertelden initiatiefnemers Joris van der Poel en Arend Lakke ons over het goede verloop van de eerste twee maanden.

Het succes is niet onopgemerkt gebleven, blijkt ook uit de nominatie voor de Entree Award, een prijs die nu al tien jaar door het Entreemagazine wordt uitgereikt aan de beste nieuwe horecagelegenheden in Nederland. Met name de rauwe look van de danszaal wordt genoemd door de jury.

Een vakjury zal binnenkort haar licht schijnen op de genomineerde locaties en op 27 november zullen de winnaars uit de verschillende categorieën bekend gemaakt worden in Theater Amsterdam. Kaarten zijn hier beschikbaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12