3voor12 Den Haag

Crowdfundactie Paardcafé loopt bijna op zijn eind

Eindstreep in zicht met nog 9% te gaan

Met nog maar drie dagen te gaan komt de finishlijn van de crowfundactie van het Paardcafé in zicht. Op het moment van schrijven staat de teller op 91% van de 10.000 euro die opgehaald moet worden. Met de crowdfundactie hoop het poppodium haar verbouwing extra te kunnen financieren, de verbouwing is deels al begonnen en moet eind deze zomer klaar zijn. 

Het Paardcafé is één van de meest actief programmerende cafés van Den Haag en bestaat al sinds 2003. Zoveel bands, fans en bezoekers laten natuurlijk hun sporen na. Daarom moet er verbouwd worden. "Het kleine podium wordt vergroot, de bar vernieuwd, het geluid verbeterd, de entree versoepeld en een fluisterzachte airco in de zaal en in de rookruimte, een betere garderobe, mooie toiletten en .....zelfs een nieuw behang." aldus de Voordekunst pagina. 

3voor12 Den Haag houdt sinds 2008 haar clubavonden bij het Paardcafé en wil dit heel graag blijven doen. Een groter podium zou voor ons platform veel mogelijkheden bieden (ook tijdens de 50ste editie van Club 3voor12 Den Haag op 9 september). Steun het Paardcafé!

 

 

De verbouwing is op dit moment al deels begonnen en moet eind deze zomer 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12