3voor12 Den Haag

Eerste twee namen Club 3voor12 #50

The Hazzah & Forever Saturday

Op zaterdag 9 september organiseert 3voor12 Den Haag de 50ste (!) editie van Club 3voor12 Den Haag. En dat pakken ze flink aan. Verwacht een 'extra large’ editie in zowel het Paardcafé én de Kleine Zaal van het Paard. Met het nieuwste Haagse talent, gevestigde Haagse namen en natuurlijk een aantal Haagse verrassingen.

De eerste twee namen zijn zojuist naar buiten gebracht: 

The Hazzah 
Brachten afgelopen vrijdag in – een afgeladen Beergarden – hun EP Xex uit. De band stond op 14 mei 2016 op de 45ste clubavond en daarna is het alleen maar bergopwaarts gegaan voor deze surffuzzers. 

Forever Saturday
Ooit door het leven als The Hague Idiots en nu dus Forever Saturday. Deze punkrockpubers zijn geselecteerd voor de Popronde 2017 en brengen op 7 juli hun EP 'We ain't coming home tonight' uit. Hoogste tijd dat ze eens op de clubavond komen spelen!

Club 3voor12 Den Haag is een tweemaandelijkse avond in het Paardcafé waar 3voor12 Den Haag het nieuwste Haagse muzikale talent programmeert. In de afgelopen jaren programmeerde 3voor12 Den Haag op die manier 183 bands, acts en dj’s in het café. De avond is een springplank geweest voor menig Haags succesverhaal en hoop dat in de komende jaren te mogen blijven. De 50ste editie wordt georganiseerd door 3voor12 Den Haag, Stichting Brouhaha, Paard en Paarcafé.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12