3voor12 Den Haag

Haagse Song van het Jaar: tussenstand

Skinny Scotty ft. Jimmy G, The Navigators en Cookhouse in top 3

Skinny Scotty & Jimmy G staan met het liedje ‘Plaaggeest’ op nummer 1 in de eerste tussenstand van de Haagse Song van het jaar verkiezing. Samen met 3voor12 Den Haag en poppodium het Paard is Den Haag FM op zoek naar het beste Haagse track van 2017. De zoektocht is 1 december begonnen en er wordt flink gestemd.

In de Top 20 zitten de muzikanten elkaar echt op de hielen. Eigenlijk heeft iedereen nog kans om de award mee naar huis te nemen. De meest aangevraagde ‘vrije keus’ is Luminize met het nummer ‘Follow You’. De act met het minste aantal stemmen is F1rstman met het nummer ‘Maria’. Stemmen kan nog tot 19 december 23.59 uur, via Haagsesongvanhetjaar.nl.

Op vrijdag 22 december wordt voor de derde keer in de foyer van het Paard van Troje de winnaar bekend gemaakt tijdens een live radio-uitzending. Ook zijn er die avond optredens van kanshebbers op de titel. Vorig jaar won De kraaien de verkiezing met het nummer ‘Kattenkwaad’. Piñata won in 2015 met het nummer ‘She’s above my head’ voor het eerst de verkiezing.

De Tussenstand Top 5:

1. Skinny Scotty ft. Jimmy G – ‘Plaaggeest’
2. The Navigators – ‘The Rock’
3. Cookhouse – ‘Made It Fly’
4. Mamihlapinatapai – ‘La Cumbia Maldita’
5. Son Mieux – ‘Hiding’

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12