3voor12 Den Haag

Parkpop 2017: Causes raakt elke toon

Stormachtige nummers zorgen voor een nat publiek

Na het Haagse de Règâhs wordt Causes ontvangen op het Jupiler podium. Wat waarschijnlijk maar weinig weten in het publiek is dat ook deze band een Haags tintje heeft. Robert, de bassist van de band, blijkt namelijk te zijn geboren en getogen in Den Haag.

Wanneer de eerste noten van 'The Storm' klinken, zet de wind op en begint het te regenen. De grauwe lucht en de bombastische nummers van de indierockpop band geven een dramatisch effect. Na het nummer bevestigd frontman Rupert: ' the storm has come'. Deze sombere sfeer past gelukkig erg goed bij de emotionele teksten van Causes.

Het publiek van Parkpop wordt zelfs getrakteerd op een nieuw nummer 'Fall from Glory', dat de band nog niet eerder op een festival heeft gespeeld.
 

Het moment
Verrassend is dat de band hun set niet afsluit met hun grootse hit 'Teach me how to dance with you'. De band is vastbesloten om niet met een ingetogen nummer het podium te verlaten, maar met het knallende nummer 'All for Us'. Een passender einde van hun gevoelige, bombastische performance is er niet.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12