3voor12 Den Haag zoekt versterking0 3voor12 Den Haag zoekt versterking0

Schrijf, recenseer, interview, redigeer, film, bekritiseer en denk met ons mee!

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag zoekt versterking0

Schrijf, recenseer, interview, redigeer, film, bekritiseer en denk met ons mee!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haagse muziekplatform 3voor12 Den Haag zoekt versterking! De redactie van 3voor12 Den Haag breidt uit. We willen meer: meer rubrieken, meer verslagen, meer interviews en meer verhalen. En om dat allemaal te kunnen doen, moet het team uitgebreid worden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste (aspirant) journalisten, fotografen, schrijvers, eindredacteuren en social media-redacteuren. 3voor12 Den Haag werkt op vrijwillige basis, maar is een hele goede springplank voor een carrière in de muziekjournalistiek.

Als best bezochte lokaalsite van VPRO’s landelijke muziekplatform 3voor12 zijn we continu op zoek naar nieuw schrijf-, film-, fotografie- en eindredactietalent. Wil jij je passie voor muziek en journalistiek met anderen te delen? Dan ben je bij 3voor12 Den Haag aan het goede adres. Het 3voor12 Den Haag team laat dagelijks via reportages, interviews, recensies, video’s en nieuwsberichten zien wat er in de regio Den Haag op muziekgebied gebeurt. Bovendien is 3voor12 Den Haag een perfecte plek om (journalistieke) werkervaring op te doen en een netwerk op te bouwen.

Werken bij 3voor12 Den Haag is in alle gevallen op vrijwillige basis, maar niet geheel vrijblijvend. We verwachten van onze teamleden dat ze zich met enige regelmaat voor de site inzetten. Binnen de redactie zijn er tal van functies te vervullen.: meehelpen met de planning, fotograferen, een eigen rubriek bedenken en schrijven, concert- en festivalverslagen maken, interviews of achtergrond artikelen schrijven, redigeren of meewerken binnen de social-mediaredactie. Denk je op een andere manier van waarde te kunnen zijn voor onze redactie? Mail dan gerust. 

Denk je het team te kunnen versterken met een scherpe pen, planvermogen, oogverblindende foto's, presentatietalent of kritische eindredactietechnieken? Stuur dan een e-mail met motivatie naar vacature@3voor12denhaag.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag