In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Drunktank album release @ Zwarte Ruiter

De skatepunkband Drunktank brengen een nieuwe plaat uit. Deze band doet bij elke muziekliefhebber in Den Haag wel een belletje rinkelen. Drunktank stond laatst nog met Lagwagon op het podium in Paard. Maar zeg nou eerlijk, de Zwarte Ruiter is toch een veel betere plek voor de melodische en hyperactieve skatepunkers. Hier komt de tomeloze energie juist tot zijn recht. De plaat heet overigens ‘Return Of The Infamous Four’. De Brusselse punkrockers van Denied zullen voor het voorprogramma zorgen.

Event

Du Weef @ PIP

Zin in een avond dom doen? Dan is Du Weef wat voor jou. Du Weef is namelijk een New Wave hiphopfeest waar de hedendaagse trap centraal staat. De focus ligt op de VS en de UK. Denk Migos, Travis Scott, Rich the Kid, Cardi B, Future, Skepta en alles wat daartussen past. De hele nacht door hoor je verse trap en trapsoul! 

Event

PRSPCT XS @ Magazijn

Het Magazijn is niet alleen de uitgaansplek voor compromisloze techno, maar ook voor de brute bak drum and bass. We hebben het over PRSPCT, voor als de zwoele jungle van Goldie en Roni Size wat mak overkomt. Op de kleinste editie van PRSPCT staan de volgende acts: Sinister Souls, DJ Lucy Furr, Xaturate en Adamant Scream. 

Event

Laserfest @ Wow Zone

Pew pew pew! Het jaarlijkse laserfestijn van The Crave en PIP neemt zaterdag weer het domein van de Wow Zone over voor een dag gevuld met licht, lasers en elektronische muziek. Het terrein vol bizarre obstakels leent zich uitstekend om te dansen bij o.a. Tom Trago, Lake Haze, Moody Mehran & JEANS, stranger en DJ Center Parcs, maar ook voor een ouderwets potje lasergamen. Het licht is kleurrijk en het geluid is lekker. De laatste kaartjes vind je hier

Event

After The Laser @Het Magazijn

Als je nog niet uitgelaserd bent of net naast de laatste kaartjes hebt gegrepen, kun je de hele nacht doorspacen in onze favoriete stadskelder. Het Magazijn host de afterparty van het Laserfest met nóg meer rook, muziek en – hoe kan het ook anders – lasers. Het is aan Alienata, Inga Mauer en TASHA om de nacht uit te spelen. Voor Laserfestgangers kost een kaartje slechts €5, anders ben je een tientje kwijt. 

Event

 

De Staat 10 jaar festival @ De Staat

Hoe beter deze tropische week afsluiten dan met de voetjes in het zand bij het 10-jarige jubileum van De Staat? Met 26 graden op de teller en maar liefst twee dagen festival pakt de strandtent groots uit. Op het programma staan o.a. Banana SavannahMen in BluesJohn Frick Band en Sunny Sjoerd. Ook voor de kids is er overdag een uitgebreid programma inclusief zweefmolen, limobar en silent kinderdisco. Het hele weekend kun je van 09:00 tot 01:00 gratis genieten op het strand. 

Event