3voor12 Den Haag tipt, week 6 3voor12 Den Haag tipt, week 6

Grauzone, New Dosis Audio en Talent Event

, Lisette van der Poel & Bart van Gent

In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Johnny Dowd & Melle de Boer @ Paard

In de Going Down The Road Feeling Bad Tour bundelen de Amerikaanse Johnny Dowd en de Haagse Melle de Boer hun nieuwe albums om een unieke avond te creëren. Verwacht een chaotische, experimentele avond waarbij de typische akoestische singer-songwriter-sound fuseert met electronica. Bijzonder wordt het sowieso. De kaartjes kosten 13,50 en zijn voor WeArePublic-leden zelfs gratis.

Event

New Dosis Audio – EP release: The First Batch @ Paardcafé

Op de dag dat hun eerste EP uitkomt, speelt de Haagse band New Dosis Audio deze meteen in het Paardcafé. De band bracht vorige maand het nummer 'Stone' al uit als voorproefje. De leden zijn het Paardcafé niet vreemd: het viertal ontmoette elkaar bij Ready2Play en stond in de finale van het Talent Event. Beyond The Moon staat de band bij en jij kan er helemaal gratis bij zijn.

Event

Grauzone x Club25: Grauzone Preparty @ Magazijn

Komend weekend staat natuurlijk vooral in het teken van Grauzone. Laat er dit jaar nu ook een heuse preparty zijn in het Magazijn van Bleyenberg. De Haagse Deirdre Direktor en Berlijnse UNHUMAN zullen het festival aftrappen in een omgeving die perfect is voor hun underground sound. Kaarten zijn €5 in de presale en €10 aan de deur.

Event

Grauzone Festival @ Paard e.o.

Het multidisciplinaire undergroundfestival Grauzone staat voor de deur. En wat een namen! De Britse pionier Richard H Kirk laat met zijn Cabaret Voltaire industriële new wave horen. Met Motorama staat de Russische variant van Joy Division op de planken. Michael Gira en IDLES zijn erbij. En Unit Moebius zorgt voor een Haags techno-tintje op deze vijfde editie. Er zijn nog kaarten...

Event

Voorronde Talent Event: Singer-songwriter @ Paardcafe

Kwam Grauzone hard aan? Heb je toch de moed om je bed uit te klimmen en nieuw Haags talent te horen? Dan biedt het Paardcafe je een fijne zondagmiddag. Something Like Sunshine, Sophie Voogd, June, Jesse Jair en Louise laten zien wat ze in huis hebben tijdens de Talent Event voorronde voor singer-songwriters. Wie weet loopt een van de troubadours later dit jaar wel weg met €1000,- aan prijzengeld en een optreden in het Paard. Laat die kater dus thuis en zorg dat je over 15 jaar kan zeggen "ik was erbij".

Event

Omega Impact @ Studio Loos

En heb je op zondag zin om echt uit te pakken, dan kan je ook nog naar Studio Loos. In het intieme muzieklab staat Omega Impact. Verwacht "post-retro" met onder andere een melodica, klarinet, traporgel en ongetwijfeld nog wat bijzondere instrumenten. En dat allemaal in het Pools. Het zevental woont in Den Haag en is van plan een leuke show neer te zetten. Voor €7.50 ben je welkom.

Event

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag