Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Zeeheldenfestival @ Prins Hendrikplein

Het Zeeheldenfestival, iets tussen een uit de hand gelopen buurtfeest en een degelijk festival. Eigenlijk begon het woensdag al, maar ook op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er nog van alles te doen. Hallo VenrayG.O.DSpeakeasyEigerThe Dame en ga zo maar door. Kies een genre en het staat er, en dat voor de gratis. En oh ja, vergeet je niet in te smeren!

Programma

GUAP Night @ Paardcafe

GUAP Night, het podium voor Haags hihop en R&B talent. Een avond met lokale DJ's en nieuwe tracks en showcases van nog nieuwere talenten. DJ TRIPPEL draait de avond aan elkaar en Frandjescka zorgt voor de aankondigingen. Van wie? Cheyenne & JerrelJ. Ward Brew en Young Sace zetten wat showcases neer. En daarna is er een open mic. Je kan je ter plekke nog aanmelden, dus beter begin je vast met oefenen!

Evenement

Het Magazijn . Anniversary weekender @ Magazijn

Als je jarig bent vier je feest. Het Magazijn doet dat op 6 juli. Het stopt daar nooit vroeg, maar dit weekend pakt District25 (The Crave/Club 25) goed uit. In Bleyenberg knalt er 36 uur lang muziek door de verschillende ruimtes. Vrijdagavond kan je om 18:00 naar binnen, en ergens zondagochtend zie je voor het eerst weer daglicht. Een hele rits artiesten die al eens stonden in Het Magazijn dragen hun steentje bij, en nieuwe artiesten sleuren je ook door deze marathonzit. Bij zijn? Er zijn nog kaarten!

Evenement

Club 3voor12 Den Haag @ Paardcafé

Dit kan vrij eenvoudig jouw zaterdagavond zijn: je komt binnen bij het Paardcafé én bent gelijk getuige van het eerste optreden van Ava Nova ooit. Hier kun je sowieso vijf jaar later over opscheppen. Daarna betreden de heren van Speakeasy het podium. De Talent Event winnaars maken zoals gewoonlijk er een heuse rockshow van inclusief zwarte t-shirts en lang haar. Je denkt: had ik mijn haar ook maar zo lang gegroeid, bij het headbangen. Maar zodra de eerste verschijnselen van moshpits beginnen bij de punkers van STiCKFiGS aka de verbeterde versie van Fexet, denk je: goh, toch wel handig dat korte haar. Tot slot hoor je de nummers die waarschijnlijk op een oude hitzone cd stonden en wordt je toch verleid tot dansen door de Smaakmakers. Klinkt goed? Clubavond nummer 54 is wederom gratis.    

Event

Deep Sea Discotheque "The Final Dance" @ PIP

Oh nee: kunstenaars collectief Deep Sea Discotheque houdt zijn laatste feestje. Dit is dus ook de laatste kans om dit nog mee te maken. PIP heeft nieuwe speakers voor in de verbeterde tuin, de dolfijnen zijn gevoerd en de early bird tickets zijn uitverkocht. Je bent welkom vanaf 20.00, dan komen de golven je tegemoet. De verwachting is dat je de hele nacht kan dansen op onder andere Woody’92, Bredt en Dodomundo.

Evenement

Haags Beat Festival 2018 @ Zuiderparktheater

Gruppo Sportivo moest Parkpop helaas afzeggen. Iets met een gebroken been. Toch staan ze (voorlopig) nog wel op het Haagse Beat Festival affiche, dus zanger Hans Vandenburg zal inderdaad moeten zitten. Het Haagse Beat Festival is een ode aan de beatmuziek. Niet alleen is er een goed gevulde line up, ook zullen bekenden artiesten en personen van de beatgeneratie hun verhalen in geuren en kleuren vertellen. In het altijd pittoreske Zuiderstrandtheater spelen oude bekende zoals de Wild Romance, Focus en Massada. En hopelijk dus Gruppo Sportivo. Kaartjes gaan weg voor 14,50.  

Event