Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

The Hague Record Fair#2 @ Zaal 3

Met Record Store Day nog vers in het geheugen kun je komende zaterdag weer vol aan het kopen slaan, in Zaal 3 wordt namelijk de tweede editie van The Hague Record Fair gehouden. Deze tweede editie wordt wederom gehost door Espresso Records en op de beurs staan tientallen platenhandelaren. Ook staan er van 11.00 tot 20.00 diverse dj's platen te draaien.

Lees hier meer

Lazy Queen + The Cavern @ Paardcafé

Op vrijdag is er in het Paardcafé de mogelijkheid om keihard te rocken. Lazy Queen en support, The Cavern, zullen de hele avond zorgen voor harde rock. Lazy Queen komt uit New York, maar ze zijn nu vooral te vinden in Noorwegen. De band gooit van alles bij elkaar en creeert zo lekkere garage rock. Om al een beetje in de stemming te komen zal The Cavern van tevoren hun duistere rockmuziek laten horen.

 

Lees hier meer

Simone Pormes @ de Regentenkamer

Jazzy pop kan in de Regentenkamer gevonden worden tijdens Friday Night Live. Simone Pormes zal daar samen met andere vocalisten en een getalenteerde band heerlijke muziek voortbrengen. Simone heeft al regelmatig samengewerkt met grote Nederlandse namen zoals Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. Aan ervaring is er dus geen tekort en dat laat ze vrijdag zeker zien!

Lees hier meer

Pinkpop - Keep On Rockin' @ Zuiderstrandtheater

Dit jaar verraste Pinkpop vriend en vijand met de bevestiging van Justin Bieber. De reacties waren voornamelijk negatief en de doorsnee Pinkpopbezoeker vond het een schande dat Bruce Springsteen nu al vijf jaar afwezig is op het affiche. Een andere verrassing waarmee het festival op te proppen kwam was een heus toneelstuk met het festival als thema. Onder andere gerenommeerd acteur Huub Stapel speelt mee en de muziek wordt verzorgt door Rowwen Hèze. De hommage aan het geesteskindje van Jan Smeets gaat het hele land door en zaterdag doet het ons Zuiderstrandtheater aan.

Event

The Navigators single release @ Paardcafé

The Navigators zitten midden in een drukke week. Ze treden op op Life I Live en zaterdag releasen ze hun single in het altijd gezellige Paardcafé. De Haagse band is ontstaan bij Ready 2 Play en heeft onderhand al meerdere mooie locaties mogen bespelen. Zo stonden ze op het hoofdpodium van Kaderock, hebben ze Hipfest aangedaan en afgelopen woensdag dus Life I Live. Uit de selectie aan nummers die ze al een tijdje live spelen hebben ze 'The Rock' gekozen als debuutsingle, en hoe dat uit gaat pakken zal blijken. Het voorprogramma wordt verzorgd door Soooff. 

Event

Aloha Summer Kickoff (oa. Typhoon) @ Aloha Surf

Surfpaviljoen Aloha luidt de zomer in met een feest waar je u tegen zegt. De naam die het meest in het oog springt is uiteraard die van rapper Typhoon. De Zwollenaar die zich sinds plaat 'Lobi Da Basi' definitief in de eredivisie van de Nederlandse popmuziek heeft gevestigd. Maar ook de andere namen zijn meer dan interessant, zo kwam het DJ-collectief The Goldenboys onlangs met hun nieuwe single; een cover van Seven Nations Army. Ook Tumbleweed is een naam om zeer benieuwd naar te zijn. Rinse en Ravian van Piñata zijn de namen achter deze act en samen maken zij een mix van hiphop, funk en house. 

Event