Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Emptiness & GGU:LL @ Paard

Zin in een avondje zwartgalligheid? Emptiness & GGU:LL zijn in de stad. De titel van de laatste plaat spreekt boekdelen: 'Not For Music'. Atmosferische pestherrie met een breed spectum aan invloeden, met name black metal. De Belgische heren van de duisternis krijgen aardig wat aandacht in mainstream media, zo gaf de volkskrant de laatste plaat vijf sterren. Deze muzikale uitdaging is te zien in het Paard.

Website

Bevrijdingsfestival @ Malieveld

Vrijheid? Festivalvreugde zal je bedoelen. We hebben allemaal wel iets met vrijheid dus waar wacht je nog op? Op het Malieveld zijn dit jaar onder andere RusskajaDe Staat Sabrina Straks geboekt. Natuurlijk zijn er ook enkele Haagse acts aanwezig: o.a Sama CosaLukewarm Ocean Avi On Fire. Het feest begint al om 10:00 en je kunt zelfs de Tweede Kamer in om bijvoorbeeld Luminize te bewonderen.

Lees hier meer

25 Years of DJ Kipkillah @ Zahara

Oorspronkelijk begon Kipkillah in de Cremers & The New Game te draaien als DJ. Nu 25 jaar later is er tijd voor een feest. Onder andere Charly White, Tech-Matix, Geazah en natuurlijk Kipkillah zullen een avond draaien in de Zahara. Naast Kipkillah ken je de Martijn Kip vast van Bimbo Electrico, Charly & Gallus en BAF soundsystem. Ten slotte richtte Kipkillah ook Antilounge op in 2003. Een oeuvre om trots op te zijn.

Lees hier meer

St. Solaire single release @ de Zwarte Ruiter

In de avond kan je terecht in de Zwarte Ruiter voor de single release van St. Solaire. De vijf mannen uit Rotterdam en Den Haag hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd. Zo mochten ze een maand geleden o.a. de aftershow van Matt Simons verzorgen. De komende tijd hebben ze shows in Nederland en ook in Belgie, maar daarvoor is aanstaande zaterdag dus hun single release in het hartje van Den Haag. Een mix van pop, alternatieve rock en folk; dat wordt dus weer dansen!

 

Lees hier meer

HIP HOP JAM @ Musicon

Hip hop uit Polen, ja, echt alles komt voorbij in Den Haag. Zaterdag kan je los gaan op live underground rap muziek in Musicon. MC’s en DJ’s uit Polen en Nederland zullen de gehele avond zorgen voor te gekke beats en teksten tijdens HIP HOP JAM – STREET CONNECTION vol 2. Zo zullen o.a. Street Connections, Respectloos Seintje en OESEN aanwezig zijn. Gratis entree ook nog en ben jij ook niet een klein beetje benieuwd naar goede Poolse hip hop?

Lees hier meer

Back To Mono @ Theater Dakota

Zondagmiddag kan je al lekker gaan swingen in Theater Dakota met Back To Mono. The Bluebettes hebben allemaal nummers uit de jaren zestig uitgekozen om te zorgen voor een heerlijk feestje. Hoe hebben ze de nummers gekozen? Door hun gevoel, het dansgehalte en de hoeveelheid kippenvel die ze ervan kregen. Verwacht dus zeker nummers van The Beatles, The Supremes en Etta James waarmee je je weer heerlijk kan wanen in de jaren zestig.

Lees hier meer