Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Isa's Wijsje @ Zeeheldenkwartier

Wijsjes zijn onderhand een vast onderdeel geworden van het muzieklandschap in de Hofstad, bijna iedereen die er een beetje toe doet mag er een organiseren en iedere keer staan er mensen versteld van de acts. Dit maal is het aan Isa die we allemaal natuurlijk kennen als die leuke en vrolijke Spaanse barvrouw en programmeur  van het Paardcafé. Ook zij heeft haar eigen selectie gemaakt van bandjes en locaties die tot het laatste moment geheim blijven. Dus als je wil weten wat deze avond te bieden heeft kan je voor €17,50 een kaartje kopen, en dat is het dubbel en dwars waard.

de website

Mala Vita & Mamihlapinatapai @ Theater de Veste

Het Paard heeft onder de noemer Paard Op Hol al menig leuk concert georganiseerd op andere locaties dan de Prinsengracht. Dat is nu weer het geval, want zowel de Haags/Spaanse, cumbia/salsa-band Mamihlapinatapai als het Italiaans/Bosnisch/Servische Mala Vita zal vrijdag spelen in het Delftse Theater de Veste. Dat klinkt als een evenement waarop menig heup losgegooid zal worden en waar enkel de sangria zal ontbreken om de avond 'muy caliente' te maken.

event 

5 Jaar Daghap @ PIP

"Huh, Daghap was toch dood en begraven!?" horen wij jullie zeggen. Ons antwoord daarop is: "Ja, dat klopt." Desondanks vonden de organisatoren van het legendarische feestje dat de vijfde verjaardag van het ter ziele gegane evenement niet overgeslagen mocht worden. Een allerlaatste kans om stiekem heel erg dronken te worden en te dansen op het beste van vijf jaar dansjes. Onder andere: Abstract, Bizzey en Yung Felix zullen de draaitafels berijden als wilden en tot in de late uurtjes zullen voeten van de vloer gaan. 

Lees hier meer

Revolve @ De Nieuwe Regentes

Mocht je eenmaal bijgekomen zijn van de uitdagende klanken van het Rewire festival dan ben je vast geïnteresseerd in de volgende act: Revolve. Drie muzikanten van Het Residentie Orkest en de Poolse zangeres Natasza Kurek. Tijdens de voorstelling komen klassiek, jazz, pop en wereldmuziek voorbij. Naast de muziek is er grote portie filosofie ingebakken, met name de tijd als essentie van het menselijk bestaan. 

Meer info

Pavlov's Dog @ Paard

Klinkt een psychedelische trip op de zaterdagavond als muziek in de oren? Ga dan het Paard voor Pavlov's Dog. De groep is in '72 opgericht, dus kan dit de laatste kans zijn dat je de band kan zien. Mocht je niet bekend zijn met het materiaal; liefhebbers van King Crimson, Yes en Genesis. Daar komt bij dat het Paard het concert promoot met een no risk ticket. Kortom niets te verliezen.

Event

Division @ Paard

Techno fijnkauwers opgelet: Division is weer in de stad. De springplank voor Haagse minimal DJ's heeft onder andere op de line-up: Jayzo, Minichrome (live) en Odd_Mind. Dit feest zal de afsluiting zijn van het Division seizoen, dus wees voorbereid op een lange nacht stampen op minimale beats. 

Event