Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Celine Cairo @ Paard

Donderdag staat niemand minder dan Celine Cairo in het Paard van Troje. Enkele maanden terug is haar debuutalbum “Free Fall” uitgebracht. Onder begeleiding van Bill Lefler deed ze hiervoor inspiratie op in Los Angeles en New York, wat heeft gezorgd voor een dromerig maar sterk popalbum. Nu komt ze de komende tijd langs diverse Nederlandse poppodia, waaronder het Paard, om haar dromerige indiepop live aan het publiek te brengen.

Het evenement

De Likt @ De Veste

De Likt. Vrijdag. De Veste. Voor wie dit niet duidelijk genoeg is, De Likt treedt dus aanstaande vrijdag op in Theater de Veste. Het Rotterdamse electro/hiphop trio is pas sinds 2014 bezig, maar hebben in die korte tijd al een enorme fanbase weten te vergaren. Niet gek ook, aangezien de drie gozerts heel goed weten hoe ze de tent moeten afbreken. Voor een feestje op vrijdagavond is de Veste dus waar je moet zijn!

Lees hier meer

'T Collectief @ Oude Delft

Georganiseerd door AEGEE-Delft, vind in de nacht van vrijdag op zaterdag ’t Collectief plaats op de Oude Delft 123. Het is een festival waar alle kunstvormen voorbij zullen komen. Beeldende kunst, performance art en natuurlijk muziek. Elke kamer, elk hoekje, overal gebeurt er weer wat anders. Op dit diverse festival zullen er muzikale optredens zijn van o.a. The Hazzah, The Bowties en Pyke. Blues, rock, jazz, en sing-/songwriter zijn dus enkele genres die voorbij komen tijdens deze nacht van ontdekking.

Lees hier meer

Pink Project Presents: Pink Floyd @ Paard van Troje

Pink Floyd zal hoogstwaarschijnlijk niet snel in het paard komen spelen, maar niet getreurd want The Pink Project is een heel redelijk alternatief. Deze coverband probeert dezelfde energie over te brengen en het zelfde type show te geven als WatersGilmour en de andere progrockers deden. Tijdens deze show zal het voornamelijk draaien om het album 'Animals' dat 40 jaar geleden het levenslicht zag. Maar een Pink Floyd tributeshow is natuurlijk niet compleet zonder tracks als 'Money' en 'Wish You Were Here' dus die zullen ongetwijfeld ook langs komen. Een kaartje kost 25 euro.

Evenement

 

Club 3voor12 Den Haag @ Paardcafé

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we weer een heerlijke line-up voor elkaar weten te boksen voor onze nieuwe clubavond. Magic MoonMy Girlfriend en Lukewarm Ocean zullen het programma verzorgen op deze avond. Er zullen weer genoeg biertjes geschonken worden om ook de rest van de avond dragelijk te maken, want de Smaakmakers zullen ook een plaatje komen draaien en naar het schijnt zullen die heren ook wat vrienden meenemen die ook een muziekje zullen komen opzetten. Al met al is er niks dat je nog tegen kan houden om deze avond te komen genieten. Zelfs als je teleurgesteld bent door de verkiezingsuitslag.

Evenement

Boekids festival (met oa. Lucky Fonz III en Ali B) @ Paard van Troje

Een festival voor jong en oud waar muziek en literatuur de boventoon voeren. Dat klinkt als een soort Crossing Border light. En dat is Boekids in feite ook. Vanaf 11 uur in de ochtend kan er genoten worden van voordrachten van schrijvers en optredens van allerhande artiesten. Zo zullen onder andere Ali BLucky Fonz IIIDe Kraaien en Jerry Hormone Ego Trip hun opwachting maken. Er zal ook een open podium zijn waarop iedereen kan laten zien wat hij/zij kan, of dat nou rappen, dichten, zingen of kebab eten is. Dat klinkt als een gevarieerd feestje voor iedereen en dat is het ook. 

Evenement