Line-up State X New Forms compleet

Haagse acts vervolmaken uitgebreid programma

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 11 en 12 december vindt in en rond het Haagse Paard van Troje de twaalfde editie van het jaarlijkse State-X New Forms festival plaats. Met de bekendmaking van de geboekte Haagse acts is de veelomvattende line-up van het festival compleet. De komende tijd zal 3voor12 Den Haag uitgebreid op het festival vooruitblikken.

Naast grote internationale namen is er op deze twaalfde editie veel ruimte ingeruimd voor opkomende lokale acts. Zo kun je op vrijdag genieten van triphop van Alcuna Wilds en het rauwere Piouxsie, diepe blues en prychedelica van Supersonic Blues en The Womb, opzwepende electro- en worldbeats van Azure Hiptronics en Stoka Ensemble. Ook theater is vertegenwoordigd met de opvoering van ‘I Am David Bowie’

De bekende Haagse muzikante Lara Nijhuijs sluit onder de naam DJ Lao Lao de avond af in het Paardcafé, waar de entree vanaf middernacht gratis is.

Op zaterdag spelen de topmuzikanten Wojtek Justyna Tree... Oh!? hun jazz fusion. Kazilae en Kazmo nemen je mee op een veelkleurig electro-avontuur, terwijl Organisms, Nisse Bodil en Fine China Superbone een overrompelend gitaarspervuur in het Paardcafé neerzetten.
Full Monty sluit met warmbloedige electro-world de avond af in de kleine zaal terwijl er in het Paardcafé vanaf middernacht gratis gedanst kan worden op de SXNF afterparty met DJ Wolf!Where?.

Eerder waren al o.a. Snarky Puppy, Avishai Cohen en Big Vicious voor het festival bevestigd. Meer informatie over het festival is te vinden op www.state-xnewforms.nl/.