3voor12 Den Haag Selecteert: Crystal Water 3voor12 Den Haag Selecteert: Crystal Water

De selectie van maart 2015

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Selecteert: Crystal Water

De selectie van maart 2015

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In de rubriek 3voor12 Den Haag Selecteert kiezen de redactieleden van de Haagse afdeling van VPRO’s 3voor12 elke maand een act uit de Haagse regio waar zij het volste vertrouwen in hebben. Deze act wordt een maand lang in de spotlight gezet waarbij onder andere wordt samengewerkt met de Zwarte Ruiter en Den Haag FM. Deze maand is Crystal Water de 3voor12 Den Haag Selecteert act.

Eind 2011 is begonnen met 3voor12 Den Haag Selecteert en in het eerste seizoen werden Atlantic Attraction, Tech Chic Design, ZiRe, Balcony, Jana, Topless, GardenFest, Johnny’s Landing, Brickstarr & Jerh, B Sharp, Groove Embassy, NiCad, Noblesse en Teddy Lewis uitgelicht. In het tweede seizoen kwamen Passages, I’m not mukowski, Dominatör, Volle Toeren, Loyu, Cult of the Secret Samurai, Alexander McKenzie & The Underpaid, Villeneuf, Anthony Burford, The Light Parade, Bombilate, Neighbour Neighbour en Mama Franko voorbij. Het derde seizoen ging van start met Project Bongo, gevolgd door Valerie Branoux, DropmiX, Jara, The Gypsy Liars, Mehdi, Doghouse, Luka en Alumna. In september gingen we van start met het vierde seizoen en werd The Great Communicators de eerste Selecteert act in het nieuwe seizoen, gevolgd door Tears & Marble, David Benjamin, Medicine Jet, Point Quiet en The Brahms.
 
De geselecteerde act wordt geïnterviewd en krijgt een fotoshoot voor de website van 3voor12 Den Haag, is te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal en is te gast op Den Haag FM in het programma Stork On Air. Bovendien wordt er een videoreportage gemaakt die wordt uitgezonden op Den Haag TV. Daarnaast treedt de geselecteerde act op in De Zwarte Ruiter op de Grote Markt.
 

Eind vorig jaar was er na een lange tijd stilte weer nieuws rondom Crystal Water. De Haagse psychedelische rockband maakte bekend verder te gaan met twee extra bandleden en met een nieuwe EP te komen. Onlangs werd die ‘Warehouse EP’ gepresenteerd met daarop vier nieuwe nummers. Drie van die nummers werden overigens ook al voorzien van een videoclip. Anno 2015 bestaat Crystal Water uit Pijke de Grood, Bart Schatteleijn, Pieter van der Velden, Michiel Mutsaerts en Jesse Kuiper. Verwacht een fijne mix van indierock en psychedelische rock.

De data
Ma 13 april: Crystal Water bij Stork On Air op Den Haag FM
Wo 22 april: Crystal Water live in De Zwarte Ruiter
Za 2 mei: Crystal Water op Den Haag TV
 
Opgeven voor 3voor12 Den Haag Selecteert
Acts uit de regio Haaglanden (inclusief onder andere Delft, Leiden, Westland) kunnen zich opgeven voor de rubriek 3voor12 Den Haag Selecteert. Stuur dan een e-mail naar redactie@3voor12denhaag.nl onder vermelding van ‘3voor12 Den Haag Selecteert’ met biografie, persfoto, weblinks en contactinformatie.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag