Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2014 geopend Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2014 geopend

Wie wordt de opvolger van Pangea?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2014 geopend

Wie wordt de opvolger van Pangea?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het festival Westerpop in Delft viert dit jaar haar zilveren jubileum. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus vindt de 25e editie plaats op het terrein van het Grotius College. Op de vrijdagavond wordt ook de finale van de Peter Tetteroo Bokaal gehouden waar drie acts zullen strijden om de winst. In het voorjaar worden er voorrondes gehouden in Theater de Veste. De inschrijvingen voor deze zeventiende editie van het talententraject zijn vanaf nu geopend.

De uiteindelijke winnaar krijgt niet alleen de bokaal, maar zal samen met de organisatie van Westerpop een traject uitzetten waarbij naamsbekendheid, en carrièreplanning het doel zijn. Ook wordt waar nodig professionele begeleiding ingehuurd. De winnaar zal hierin financieel ondersteund worden. Bovendien zal de winnaar in 2015 de 26e editie van Westerpop openen op het hoofdpodium. De Peter Tetteroo Bokaal werd eerder gewonnen door Toyz, Horse, Incense, Meringue, New Breed, Geminia, Artefact, Roadkill, Vegas For Millions, F, The Flying Tygers, Hido, Kings Crossing, Sir James, Playyard en vorig jaar Pangea.
 
Bands, acts en dj’s uit Midden-Delfland, Delft en omstreken die voornamelijk eigen materiaal ten gehore brengen, kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Westerpop. De inschrijving loopt tot 1 mei 2013. Na inschrijving worden er negen acts geselecteerd om tijdens een van de voorrondes (op woensdag 4, woensdag 11 en woensdag 18 juni) een optreden te verzorgen in Theater de Veste. Per voorronde zal er één winnaar worden  geselecteerd voor de finale van de Peter Tetteroo Bokaal op vrijdag 29 augustus.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag