Mushroom Mosis en Vuigtuig in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Mushroom Mosis te gast. Zanger Damani en gitarist Danny speelden al eerder met elkaar in de band Bombilate en focussen zich nu volledig op Mushroom Mosis. Stork On Air belt daarnaast ook met Vuigtuig.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Mushroom Mosis te gast. Wat voor de muzikanten Damani Leidsman en Danny van Dien in eerste instantie begon als songwritersproject is uiteindelijk Mushroom Mosis geworden. De twee maken jazzy popmuziek als "een lekker snoepje waar je heerlijk aan zuigt totdat je tong één is met die zoete smaak." Live wordt het duo bijgestaan door verschillende muzikanten. Het eerste optreden van Mushroom Mosis vond plaats tijdens de Haagse Pop Week en nu zijn ze te gast bij Stork On Air.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Vuigtuig. De groep heeft onlangs het debuutalbum 'Pek & Veren' opgenomen en heeft nu de hulp nodig van fans om het album ook daadwerkelijk uit te brengen. Door middel van een crowdfundingactie hoopt de Haagse groep 4000 euro op te halen. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.