Winnen: vrijkaarten Tim Akkerman in Diligentia

Nieuwe theatertour in première

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In Theater Diligentia gaat op zondag 21 december de nieuwe voorstelling ‘The Jourey’ van Tim Akkerman in première. De Haagse muzikant zal hierin, samen met zijn band, de sfeer van een bioscoop in de jaren twintig creëren en het publiek onderdompelen in de nostalgie van de stomme film. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor de première.

Na het zien van een expositie van Piet Mondriaan werd Tim Akkerman muzikaal geïnspireerd door zijn manier van werken en de fases waarin Mondriaan zijn techniek door de jaren heen ontwikkelde. Met deze intentie zal het publiek deze ontwikkeling tijdens de voorstelling ervaren, van nostalgie tot heden. Abstracte beelden worden gemixt met beelden uit begin de jaren twintig. Alles onder muzikale begeleiding van de twee soloalbums van Akkerman, ‘ANNO’ (2011) en ‘The Journey’ (2014).
 
Gratis naar Tim Akkerman?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Tim Akkerman in Diligentia. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Over welke muzikant ging de musical waar Tim Akkerman vorig jaar de hoofdrol in speelde? Vul uiterlijk vrijdag 19 december voor 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Tim Akkerman 'The Journey'
Zondag 21 december @ Theater Diligentia
Aanvang: 16.30 uur
Entree: vanaf 15 euro