Sir James presenteert eerste single van debuutalbum

‘My Love The Drunk’ uit op 21 januari

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 21 januari 2015 brengt de Nederlandse poprockband Sir James zijn debuutalbum ‘My Love The Drunk’ uit. De band, met leden uit onder andere Delft en Leiden, werd in 2003 opgericht en wist onder andere Emergenza Benelux, de Grote Prijs van Zuid-Holland en de Peter Tetteroo Bokaal (Westerpop) te winnen. De eerste single ‘Good morning’ is nu uit.

Basisschoolvrienden Tommaso Sarri (frontman) en Frank van Kasteren (gitaar) richten in 2003 hun eerste band op. Na vele verschillende formaties vormt zich uiteindelijk Sir James met Ralf Pouw (bas), Anne Punt (toetsen) & Joost Wesseling (drums). Vier jaar lang speelt Sir James in cafés, popzalen en op festivals in Nederland en Duitsland en worden verschillende wedstrijden gewonnen. Sir James besluit zich vervolgens voor een periode af te zonderen in Groningen. Een wit huisje met een rood dak, een kampvuur, heel veel niets en een gitaar. Het resulteerde in het nu te verschijnen debuutalbum vol subtiel gearrangeerde popliedjes met meerstemmige zang.
 
Op Smaak Tour
Aanstaande zondag 16 november start Sir James de Op Smaak Tour. Tijdens deze tour werkt de band samen met privéchef Simon Lodewijk. . Tijdens deze exclusieve (akoestische) concerten zullen amuses worden geserveerd die vers worden klaargemaakt naar aanleiding van de liedjes. De tour begint in een uitverkocht Scheltema in Leiden en doet daarna onder andere Amsterdam, Utrecht en Assen aangedaan. Op 21 november staat Sir James in ’t Labrint in Delft.