Festivalkriebels 2014: Programma Popronde Delft en Den Haag bekend

Reizend festival ook dit jaar weer in de buurt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dit weekend gaat het reizende muziekfestival de Popronde weer van start. De aftrap wordt traditiegetrouw gehouden in Nijmegen waarna in totaal 31 steden aan worden gedaan. In de Haagse regio kunnen we de Popronde wederom drie keer verwelkomen; in Delft op donderdag 25 september, in Den Haag op zaterdag 18 oktober en in Leiden op donderdag 30 oktober. Het programma van de Popronde Delft en Popronde Den Haag zijn inmiddels bekend, de Popronde Leiden volgt binnenkort.

Tijdens de Popronde Delft staan in totaal 33 acts op het programma. De Koornbeurs is wederom de locatie voor de afterparty met DE KLIKO'S, Meitje en De Producent in de line-up. Er staan ook verschillende lokale acts op het programma, zoals Friends of the Family, The Indien, Trio Escobar, Three High Fives, Trenchcoat en BIXBY. De rest van het programma bestaat uit PAUW, De Skaggerz, Jack and the Weatherman, Nosoyo, Les Djinns, Fokko, Sofia Dragt, Stopcontact, Feather & the White, Stuart Mavis, Einfach Kurt, TurboMonster, CUT_, indian askin, The Sensational Second Cousins, Close Up, The Shady Greys, Sunday Zombies & the Brain, Next of Kin, Chayah, Prestcold Molly, Robbing Banks, Geert & The Chiefs en IX. Ook worden er akoestische sessies gegeven op de rondvaartboot, door Chayah en DE KLIKO’s. De opstapplaats is aan de Koornmarkt 113.
 
Tijdens de Popronde Den Haag staan 21 acts op het programma met Rootz als locatie voor de afterparty. Hier staan Single Pilot en Just Regular Guys op het programma. De line-up bestaat verder uit The Great Communicators, Project Bongo, PAUW, The Cannonball Johnsons, Orange Skyline, Nosoyo, Eveline Vroonland, Jack and the Weatherman, BIXBY, Stopcontact, Feather & the White, CUT_, Maask, Robbing Banks, Steye & The Bizonkid, indian askin, APRIL, Opie en IX. Overdag geven verschillende acts een voorproefje op het avondprogramma.