Vanavond de Versafdeling met Mehdi

Met ook The Cavern en Puck & The Pyjammahs in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het derde seizoen van 3voor12 Den Haag Selecteert is in volle gang en vanavond, woensdag 26 februari, is er weer een nieuwe editie van de Versafdeling met de 3voor12 Den Haag Selecteert act van deze maand; Mehdi. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. Behalve Mehdi staan vanavond ook The Cavern en Puck & The Pyjammahs op het programma.

21.15-21.45 uur Puck & The Pyjammahs
Puck & The Pyjammahs is een vierkoppige schemerrockband uit Delft. ‘In de schemer is het onzichtbare zichtbaar en het zichtbare onzichtbaar.’ De muziek kenmerkt zich door pakkende melodieën en teksten, afgewogen arrangementen en daarbij een stem met een rauw randje.

22.00-22.30 uur The Cavern
In de zomer van 2013 besloten Floortje van der Kooij, Pepijn van der Kooij en Annemarie van den Born een nieuwe Haagse band te beginnen. Geïnspireerd door bands als The Dead Weather, Triggerfinger en Queens of the Stone Age probeert The Cavern met alternatieve, 'gitaar riff based nummers' een nieuwe insteek te geven aan de Haagse rockmuziek. Dit rocktrio onderscheidt zich door strakke drums, dikke gitaarriffs en een betoverende frontvrouw.

22.45-23.15 uur Mehdi
De jonge Haagse rapper Mehdi won eind januari in een vol Paard van Troje de vijfde editie van Talent Event, de Haagse muziekcompetitie voor muzikanten tot 19 jaar. De 18-jarige Mehdi Bouzidi maakt een muzikale mix van pop, dubstep en hiphop. Ook worden zijn nummers vaak in een akoestisch jasje gegoten, zoals het nummer 'Jij Bent'. Dankzij de winst van Talent Event is hij niet alleen de nieuwe 3voor12 Den Haag Selecteert act, maar de komende maanden ook te zien op festivals als Schollenpop, Kaderock, I Love Hiphop, Zeeheldenfestival en Haagse Pop Week.

De Versafdeling
Met Mehdi, The Cavern en Puck & the Pyjammahs
Woensdag 26 februari @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00  uur / gratis entree