Dubbelconcert Hallo Venray tijdens jubileum De Trucker Dubbelconcert Hallo Venray tijdens jubileum De Trucker

Oude en nieuwe bezetting op podium Pijnacker

, Peisam Tsang

Dubbelconcert Hallo Venray tijdens jubileum De Trucker

Oude en nieuwe bezetting op podium Pijnacker

Peisam Tsang ,

De Trucker in Pijnacker bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd met een serie mooie concertavonden. Eén daarvan vond vrijdag 8 maart plaats met maar liefst twee keer Hallo Venray op het programma. De avond begon met de band in de huidige bezetting (zanger/gitarist Henk Koorn, bassist Peter Konings en drummer Henk Jonkers). Na de onderbreking stond een set van Hallo Venray in originele bezetting op het programma, met behalve Henk Koorn en Peter Konings ook gitarist Toon Moerland en drummer Dim Veldhuisen.

Gedurende de set van Hallo Venray in huidige bezetting krijgen we alvast wat nummers van het in september te verschijnen nieuwe album te horen. Het publiek is tijdens deze eerste set nog wat tam, maar bij de tweede set zou dit helemaal goed gaan komen. Na een korte ombouw is het de beurt aan de band in originele bezetting ten tijde van debuutalbum ‘The More I Laugh, The Hornier Due Gets!’. Het album waar de band mee doorbrak wordt integraal gespeeld. Het album bracht de band zelfs op Pinkpop in 1992. De nummers worden stuk voor stuk meegezongen. Hier en daar worden er wel wat valse noten richting het podium geslingerd, maar de band heeft er wel schik in en kan erom lachen.

Zie hieronder het fotoverslag van de avond, met de foto's van de huidige bezetting in kleur en die van de originele bezetting in zwart-wit. Lees later deze week ook het artikel over het jubileum van De Trucker.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag