I-F annuleert optreden Valtifest I-F annuleert optreden Valtifest

Haagse producer cancelt Amsterdams festival

, Redactie 3voor12 Den Haag

I-F annuleert optreden Valtifest

Haagse producer cancelt Amsterdams festival

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse producer Ferenc van der Sluijs, beter bekend als I-F, heeft maandag zijn optreden op het Amsterdamse festival Valtifest afgezegd. Reden voor het annuleren is een verkeerde foto en onjuiste promotekst op de website van Valtifest. Het festival vind top 7 september plaats op het NDSM-terrein in Amsterdam. Op het programma staan onder andere optredens van Boys Noize, Duke Dumont, Joost van Bellen, Benny Rodrigues, Green Velvet en Aeroplane.

Op de website van Valtifest stond bij I-F een afbeelding van Serge Verschuur (labelbaas van Clone) afgebeeld. In de promotekst was te lezen dat I-F remixen heeft gemaakt van Kraftwerk en Giorgo Moroder, wat onjuist is. Van der Sluijs reageerde als volgt op de website van zijn radiostation Intergalactic.fm:
 
Very humiliating. Both story & pic make no sense; Never touched Kraftwerk nor Moroder. Did everything without the need of remixing or modifying established artists.
Http://www.discogs.com/label/Viewlexx
What the fuck is wrong with these people?? 
This is like identity theft.
Fuck you.
 
Michel Penders van Valtifest laat aan DJBroadcast weten dat hij vindt dat I-F eerst contact had moeten zoeken met het festival voor hij zijn gig cancelde. “Ik kreeg een telefoontje van zijn boeker met de vraag of ik Ferenc wilde bellen. Ik kreeg geen gehoor en heb zijn voicemail ingesproken. Ik snap dat hij hier niet blij mee is, maar hij had ook eerst contact met mij kunnen zoeken.” I-F noch zijn boekingskantoor waren bereikbaar voor commentaar, het bericht is inmiddels aangepast op de website van Valtifest.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag