Armin van Buuren overweegt deelname Eurovisie Songfestival Armin van Buuren overweegt deelname Eurovisie Songfestival

Leidse dj nu ook te zien in Madurodam

, Redactie 3voor12 Den Haag

Armin van Buuren overweegt deelname Eurovisie Songfestival

Leidse dj nu ook te zien in Madurodam

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Na de deelname van Anouk aan het Eurovisie Songfestival eerder dit jaar, zou ook de deelnemer van de editie van 2014 wel eens uit de Haagse regio kunnen komen. De Leidse dj Armin van Buuren overweegt namelijk volgend jaar deel te nemen aan het liedjesfestijn. Van Buuren laat weten “de deur op een kier te zetten”.

Het idee om Armin van Buuren als Nederlandse inzending naar Denemarken te sturen, is afkomstig van songfestivalcoryfee Cornald Maas. “Ik stelde een paar weken geleden voor om Armin de muzikale leiding te geven over de Nederlandse inzending van 2014”, Maas op de website van De Telegraaf. “Hij heeft toegezegd serieus na te denken over de suggestie. Van Buuren reageerde op 3FM als volgt: “Het ligt er een beetje aan of ik op dat moment een plaat heb met een goede zanger of zangeres erbij, want ik kan zelf natuurlijk niet zingen. Ik kan best dingen schrijven maar het is niet heel prettig voor je radio als je mij hoort zingen. Maar als ik iets heb, waarom ook niet? Het wordt dan wel een danceplaat. Als er een goede plaat is en ik krijg carte blanche, wie weet.”
 
Madurodam
Armin van Buuren krijgt ook een eigen plek in miniatuurpark Madurodam. Aan de draaitafel in de nieuwe attractie DJ Tafel komt een piepkleine versie van Armin van Buuren te staan. Voor het podium dansen Madurodammertjes mee op de muziek. Ook bezoekers kunnen in de nieuwe attractie plaatjes draaien. De dj neemt daarmee de plek in van Golden Earring, sinds 2009 te zien in Madurodam. Van Buuren krijgt ook een exemplaar van zijn eigen Madurodammertje, die hij mee kan nemen op zijn wereldwijde tour.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag