Het jaar 2013 in foto's

De 20 mooiste foto's van het afgelopen jaar

Ramond Jaggessar ,

Ook aan het eind van dit jaar kijken we terug over het afgelopen jaar aan de hand van een reeks mooie en meest sprekende foto's gemaakt door onze fotografen. Blik het jaar 2013 terug met de 20 mooiste foto's van het afgelopen jaar!

Gitaris Roan van Oskoed Slotters speelt letterlijk de kleren van het lijf tijdens een punkrockavond in het HPC Muziekcafé

Pablo van de Poel bewerkt zijn gitaar op alle mogelijke manieren, zoals met een theelepeltje en distortion, tijdens het optreden van DeWolff in popcentrum LVC.

Villeneuf verzorgde samen met A Cure For Gravity een avondvullend programma in het Paardcafé op Valentijnsdag

Mister and Mississippi wordt bestempeld als dé belofte van 2013 met hun prachtige, dromerige folk van niveau tijdens het optreden in de SuperMarkt.

Greg Haines betoverd het publiek in het Paard van Troje met zijn neo-klassieke muziek tijdens de 27e edtitie van Dag in de Branding.

Tijdens een bijzonder optreden van Anne Soldaat wat gegeven wordt met volle overgave en passie tijdens het Life I Live festival, wordt niet alleen de band op de foto gezet. 

De Kraaien zorgde voor gefronsde wenkbrauwen bij het openen van het programma op het Spuiplein tijdens het Life I Live festival.

Agga liet zich horen toen Haags feestmachine Splendid zijn nieuwe album in een ramvol Paard van Troje presenteerde.

Studio Loos was de locatie voor Raddraaier, waar improvisatie en experiment hoogtij vierde.

Lustmord was zwaar en intens en maakte diepe indruk op Todays Art 2013 met diepe soundscapes met verwrongen samples en ondefinieerbare geluidscollages.

Valerie Branoux was onze 3voor12 Den Haag Selecteert act in oktober en speelde tijdens een extra grote editie van de Versafdeling in de SuperMarkt tijdens de Haagse Popweek.

De organisatie van REWIRE maakte de belofte waar om uitgebreider dat ooit te voren te zijn.

De performance van Deathfix dreef op het goed geoliede samenspel van de Amerikanen tijdens Crossing Border 2013.