Winnen: vrijkaarten Blue Grass Boogiemen

Vrijdag 27 december in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In de SuperMarkt staan op vrijdag 27 december twee Nederlandse bluegrass-/countrybands op het programma. Blue Grass Boogiemen wist al menig zaal en festival op zijn klop te zetten en de Haagse formatie Small Time Crooks warmt het publiek vakkundig op. 3voor12 Den Haag geeft maar liefst 6x2 vrijkaarten weg voor dit dubbelconcert.

Alle authentieke bluegrass-countrybilly komt enkel uit Amerika? Blue Grass Boogiemen bewijst het tegendeel. Dit authentieke gezelschap komt uit Nederland en wordt over de hele wereld geroemd om haar fantastische spel. Stilstaan is vrijwel onmogelijk op de vrolijke, energieke klanken van Blue Grass Boogiemen, maar Small Time Crooks doet daar zeker niet voor onder. Small Time Crooks haalt de roots naar Den Haag zodat je heel even het idee krijgt op de filmset van ‘O Brother, Where Art Thou?’ te zijn beland. Een fijne avond vol bluesgrass, country, roots en swing staat je te wachten.
 
Gratis naar Blue Grass Boogiemen?
3voor12 Den Haag geeft 6x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Blue Grass Boogiemen en Small Time Crooks in de SuperMarkt op vrijdag 27 december. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Blue Grass Boogiemen presenteert dit weekend zijn vierde album, hoe heet dat album? Vul uiterlijk woensdag 25 december onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Blue Grass Boogiemen + Small Time Crooks
Vrijdag 27 december 2013 @ De SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / Entree: 5 euro