3voor12 Den Haag Selecteert: Neighbour Neighbour 3voor12 Den Haag Selecteert: Neighbour Neighbour

De selectie van april 2013

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Selecteert: Neighbour Neighbour

De selectie van april 2013

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In de rubriek 3voor12 Den Haag Selecteert kiest de redactie van de Haagse afdeling van VPRO’s 3voor12 elke maand één act uit de Haagse regio waar het volste vertrouwen in is. Deze act een maand lang in de spotlight gezet. Daarbij wordt onder andere samengewerkt met de SuperMarkt en Den Haag FM. Voor de zestiende ronde van 3voor12 Den Haag Selecteert is de keuze gevallen op de poprockband Neighbour Neighbour.

Eind 2011 werd begonnen met 3voor12 Den Haag Selecteert en in het eerste seizoen werden Atlantic Attraction, Tech Chic Design, ZiRe, Balcony, Jana, Topless, GardenFest, Johnny’s Landing, Brickstarr & Jerh, B Sharp, Groove Embassy, NiCad, Noblesse en Teddy Lewis uitgelicht. In het tweede seizoen kwamen tot nu toe Passages, I’m not mukowski, Dominatör, VolleToeren, LoYu, Cult of the Secret Samurai, Alexander McKenzie & The Underpaid, Villeneuf, Anthony Burford, The Light Parade en Bombilate voorbij. Dit seizoen is het concept iets uitgebreid. De geselecteerde act wordt geïnterviewd voor de website van 3voor12 Den Haag, is te gast in het programma Stork On Air (Den Haag FM) en wordt er bovendien een videoreportage gemaakt die wordt uitgezonden op Den Haag TV. Daarnaast treedt de geselecteerde act op tijdens De Versafdeling, de avond in poppodium de SuperMarkt die elke tweede en vierde woensdagavond van de maand plaatsvindt.
 
Onder de naam So What hengelde de band 50.000 dollar binnen via Sellaband en werd het album ‘Tiptoes’ opgenomen. Die tijden zijn echter voorbij en de band gaat tegenwoordig, nog altijd in dezelfde bezetting, door het leven als Neighbour Neighbour. Muzikaal gegroeid en als band nog even hecht zag deze nieuwe band halverwege 2012 het levenslicht. Optredens op de Haagse Pop Week en het HPC Winterfest volgden. Neighbour Neighbour maakt catchy popsongs in een indiejasje. Onlangs dook de band de studio in voor de opnames van een nieuwe EP die dit jaar nog het levenslicht zal zien.
 
De data:
Vr 19 april: Neighbour Neighbour bij Stork On Air op Den Haag FM
Wo 24 april: Neighbour Neighbour live in de SuperMarkt tijdens De Versafdeling
Za 4 mei: Neighbour Neighbour op Den Haag TV
 
Opgeven voor 3voor12 Den Haag Selecteert
Acts uit de regio Haaglanden (inclusief onder andere Delft, Leiden, Westland) kunnen zich opgeven voor de rubriek 3voor12 Den Haag Selecteert. Stuur dan een e-mail naar redactie@3voor12denhaag.nl onder vermelding van ‘3voor12 Den Haag Selecteert’ met biografie, persfoto, weblinks en contactinformatie.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag