Vanavond de Versafdeling met Jara

Met ook The Midnight Fence Malfunction, White-Lash en Maple in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het derde seizoen van 3voor12 Den Haag Selecteert is in volle gang en vanavond, woensdag 18 december, is er de laatste editie van de Versafdeling van dit jaar met de 3voor12 Den Haag Selecteert act van deze maand; Jara. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. Behalve Jara staan vanavond ook The Midnight Fence Malfunction, White-Lash en Maple op het programma.

21.15-21.45 uur Maple
Bemand door Jimmy Burki, Anne Smets en Wessel Hissink is Maple is een driekoppige, luide en melodische rockband. Beïnvloed door punkrock, spacerock, blues en rock 'n roll geeft Maple een diverse ervaring dat je doet denken aan bands als Angels And Airwaves, U2, The Black Keys en The Deaf.
 
22.00-22.30 uur Jara
De Haagse singer-songwriter Jara Holdert, met haar band door het muzikale leven gaand als Jara, presenteerde eind vorige maand haar EP ‘Sky Collector’ waarbij ze tijdens de presentatie in HOOP veel indruk wist te maken. Eerder deed ze dat ook al tijdens de Haagse Pop Week, Lucy’s Wijsje en Club 3voor12 Den Haag. Met haar prachtige verhalende folkpopliedjes met jazzinvloeden is ze nu ook onze nieuwe 3voor12 Den Haag Selecteert act.
 
22.45-23.15 uur White-Lash
De alternatieve rockband White-Lash haalt haar inspiratie uit de hardrock, poprock en punk. Met deze verschillende genres geeft dit kwartet graag een kleurrijk feestje. White-Lash heeft al aardig wat optredens achter de rug met de vorige bezetting. Met de huidige bezetting is de band vastbesloten om de wereld te veroveren. De band staat bovendien in de finale van Talent Event.
 
23.30-00.00 uur The Midnight Fence Malfunction
De 5-koppige band The Midnight Fence Malfunction heeft funk met een experimenteel randje als uitgangspunt. Sinds anderhalf jaar is het creëren van een eigen stijl een feit, waarbij vooral diversiteit een rol speelt. Met hun mix van muzikale achtergronden is dit fusion funkgezelschap dansbaar, dynamisch en toegankelijk voor het grote publiek.
 
De Versafdeling #41
Met Jara, Mapple, White-Lash en Midnight Fence Mailfunction
Woensdag 18 december @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree