Morgenavond: de Versafdeling met I’m not mukowski Morgenavond: de Versafdeling met I’m not mukowski

En ook The Wait en Steady New Sounds

, Redactie 3voor12 Den Haag

Morgenavond: de Versafdeling met I’m not mukowski

En ook The Wait en Steady New Sounds

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het nieuwe seizoen van de Versafdeling ging vorige week van start en morgenavond, woensdag 26 september, is er alweer een nieuwe editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde is een van de 3voor12 Den Haag Selecteert acts van die maand. Tijdens deze editie staan I’m not mukowski, The Wait en Steady New Sounds op het programma.

21.15-21.45 uur The Wait
The Wait is een jonge, vierkoppige, Westlandse rockband met britpop en new wave-invloeden. In februari 2012 heeft The Wait zijn EP ‘Exhibition Of Superstition’ opgenomen, die sinds 31 maart via de Bandcamp gratis te downloaden is. De liveshows zijn energiek en spontaan.

22.00-22.30 uur I'm not mukowski
I’m not mukowski is het alter ego van Jochem Meijer. Niet de grappenmaker, maar de singer-songwriter. De Haagse singer-songwriter is de 3voor12 Den Haag Selecteert act van deze maand. Hij laat zich inspireren door Elliott Smith, Badly Drawn Boy, dEUS en The Beatles. Met zijn titelloze debuut-EP uit 2011, een “ingetogen droomplaat”, wist hij een flinke stap in de goede richting te maken. I’m not mukowski behaalde de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland, deed mee aan de Popronde, werd 3voor12 Hollandse Nieuwe en stond op het Walk The Line festival.

22.45-23.15 uur Steady New Sounds
Neem jaren ‘60 rock 'n roll, voeg een vleugje Arctic Monkeys, Radiohead en Red Hot Chilli Peppers toe en breng dit op smaak met muzikanten uit totaal verschillende muziekstijlen. Mocht u nu al willen proeven dan smaakt het naar rock ‘n’ roll met een vleugje blues en funk. Als laatst voegt men nog een herkenbare outfit toe en het resultaat is: een afwisselende show vol energie. Steady New Sounds stond onder andere al in het voorprogramma van Splendid, The Medics, Destine en The Kik.

De Versafdeling
Met I’m not mukowski, The Wait en Steady New Sounds
Woensdag 26 september @ de SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / Entree gratis

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag