Winnen: vrijkaarten Ongetemd Winnen: vrijkaarten Ongetemd

Aanstaande zaterdag 13 oktober in het Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Ongetemd

Aanstaande zaterdag 13 oktober in het Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Velen kijken er al maanden naar uit en zaterdag 13 oktober is het zover, een nieuwe editie van Ongetemd in het Paard van Troje. Leuk detail is dat deze editie precies zes jaar na het eerste Ongetemd feest (13 oktober 2006) plaats vindt. Aan het recept is sindsdien niet veel veranderd; een verrassende mix van artiesten, veel live muziek maar vooral ook de Ongetemde feestvreugde. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor de aankomende editie.

Het programma liegt er ook dit keer niet om. Zo zal onder andere vaste klant De Kraaien zijn opwachting maken. Deze formatie wist al diverse keren het Paard van Troje op zijn kop te zetten. Dat kunnen we ook verwachten van Kern Koppen, dat dit keer een heuse “super jam” organiseert met Typhoon, Marcel van Di-rect, Qeaux Qeaux Joans en vele andere artiesten. Nederlandstalige klassiekers worden in een reggaejasje gegoten door Jah6 en de Haagse band Piñata weet die zomerse vibe goed vast te houden. Het programma is compleet met Black Sun Empire, Jakob de Juwelier, DJ Tommi en VJ Ferry Nice. In samenwerking met het Shoot Me Film & Music Festival wordt de surffilm 'Here And Now' vertoond. De presentatie is in handen van Frank 'de Ooievaar' van Westbroek.

Win vrijkaarten voor Ongetemd
3voor12 Den Haag geeft 2 vrijkaarten weg voor het Ongetemd feest van zaterdag 13 oktober. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Het heet de op een usb-stick uitgebrachte EP van De Kraaien? E-mail je antwoord uiterlijk donderdagmiddag om 13.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de 2 vrijkaarten verloot.
 
Ongetemd
Zaterdag 13 oktober @ Paard van Troje
Met Kern Koppen, De Kraaien, Jah6, Black Sun Empire en meer
Aanvang: 21.30 uur / Entree: 12,50 euro
 
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag