Vanavond: Versafdeling met Dominator Vanavond: Versafdeling met Dominator

En ook New Nemesis en Green Disease

, Redactie 3voor12 Den Haag

Vanavond: Versafdeling met Dominator

En ook New Nemesis en Green Disease

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het nieuwe seizoen van de Versafdeling ging vorige maand van start en ook vanavond, woensdag 10 oktober, is er weer een nieuwe editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde is een van de 3voor12 Den Haag Selecteert acts van die maand. Tijdens deze editie staan Dominator, New Nemesis en Green Disease op het programma. De avond is gratis toegankelijk.

21.15 uur Green Disease
Green Disease dankt zijn naam aan het gelijknamige nummer van Pearl Jam dat gaat over hebzucht. De band staat vooral bekend om de energie en hardheid die wordt gegeven op het podium. De muziek is te omschrijven als stevige hardrock met veel invloeden uit de jaren '90. Green Disease heeft een flinke setlist met eigen geschreven nummers maar spelen daarnaast ook graag de klassiekers.
 
22.00 uur New Nemesis
New Nemesis is een Nederlands/Belgische poprockband met een ‘urban’ touch. De band bestaat uit zeven persoonlijkheden met passie voor muziek en elk lid brengt zijn eigen talent ten gehore. New Nemesis verwerkt vrijwel alle denkbare stijlen in hun nummers, waaronder rock, pop, 80’s, house, hiphop, r&b, reggae, ska en blues. De mix van al deze invloeden resulteert in hun eigen unieke muziekstijl. Bij een optreden worden alle zintuigen geprikkeld met ‘positive vibes’ die van het podium vliegen.
 
22.45 uur Dominator
De Haagse metalband Dominator is bepaald geen nieuwe act, maar toch vindt de redactie van 3voor12 Den Haag dat dit vijftal eens in de spotlight gezet mag worden. De band is in 2001 opgericht. “Laag gegrom uit de diepste krochten van de hel en paranoïde geschreeuw tegen de altijd fluisterende engelen” luidt de omschrijving van de vocalen, het belooft wat. Feit is dat de bandleden met hun trashmetal tijdens ieder optreden de zaal of het festival helemaal platspelen, zoals onlangs nog op Plein Open. Met het begin dit jaar verschenen tweede album ‘THRSHMTL’ bewijst de band na elf jaar nog steeds niet verzadigd te zijn. Lees hier ook het interview dat 3voor12 Den Haag met de band had.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag