Programma Haagse Pop Week in Paardcafé gestaakt door vechtpartij Programma Haagse Pop Week in Paardcafé gestaakt door vechtpartij

Paardcafé ontruimd en omgeving afgezet

, Redactie 3voor12 Den Haag

Programma Haagse Pop Week in Paardcafé gestaakt door vechtpartij

Paardcafé ontruimd en omgeving afgezet

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het programma in het Paardcafé op de woensdagavond tijdens de Haagse Pop Week is halverwege gestaakt door een vechtpartij in het café. Hierbij is in ieder geval een man zwaar gewond geraakt. In het Paardcafé vond een hiphopavond plaats met onder andere optredens van ZiRe, Blaaskaak en Akwasi (Zwart Licht). De omgeving rondom het Paard van Troje werd afgezet.

De avond begon gezellig, maar plotseling sloeg de sfeer om en brak er een vechtpartij uit vlak voor het podium waarbij zo’n vijf personen betrokken waren. Hierbij werden ook barkrukken en kapotte glazen gebruikt. Hierbij is een 21-jarige Delftenaar gewond geraakt. De politie was snel ter plaatse en ontruimde meteen het Paardcafé en zette de omgeving rondom het café af. Gideon Rozendaal van het Haags Pop Centrum, de organisator van de Haagse Pop Week, liet op Den Haag FM weten dat de ruzie zou zijn gegaan om een meisje. Het slacchtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Politie Haaglanden onderzoekt wat er in het Paardcafé precies gebeurd is en is op zoek naar getuigen van de verchtpartij. Het slachtoffer heeftnog geen verklaring afgelegd. De verdachte is nog niet opgepakt.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag