3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Anouk geeft gratis nieuw nummer weg / Heaven, Hell & Earth in het Paard van Troje / De Kraaien op de Grote Markt met Oud & Nieuw

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Anouk geeft gratis nieuw nummer weg

Op 17 mei 2013 komt 'Sad Singalong Songs' uit, het nieuwe album van Anouk. Nadat het vorige album, 'To Het Her Together' nog op EMI verscheen, zal de nieuwe plaat op Anouk's eigen label uitkomen. Als voorproefje heeft Anouk via WeTransfer het nummer 'Stardust' vrijgegeven. Je kunt het gratis downloaden.

Heaven, Hell & Earth in het Paard van Troje

In het Paard van Troje vind op Oudejaarsavond het Heavem, Hell & Earthfeest plaats. Kies voor de blije deunen van DJ's Okkue Vijfvinkel en Raauw bij de Hemelpoort, donkere dubstep, techno en ravesounds in de Hel of blijf op de aarde en waag een dansje tussen de grafzerken op de grootste hits uit de afgelopen decennia. Kom verkleed als engel, duivel, grafdelver of een van de twaalf apostelen voor een zak verse oliebollen en een fles exclusieve Paard van Troje jenever. Tickets verkrijgbaar bij de kassa van het Paard.
 

De Kraaien op de Grote Markt met Oud & Nieuw

Op Oudejaarsavond worden op en rond de Grote Markt diverse evenementen georganiseerd. In De Zwarte Ruiter en De Supermarkt vindt 'Vrije Val' plaats, met optredens van onder andere Orange Grot, Alley Cats en De Kraaien. In 'De Kas', het eigen Glazen Huis van de Grote Markt kun je solo uit je dak gaan in de Silent Disco. In Zeta draaien Adres Agressi en Boehmer house, dub en electro terijl in de Boterwaag Rog & Ivan je met hun favoriete 80's, 90's en 00's hits om de oren slaan. Kaarten voor Vrije Val zijn verkrijgbaar bij De Supermatky, de Zwarte Ruiter en de Boterwaag. Ook zijn er dit jaar weer combitickets verkrijgbaar waarmee je ook het Oud & Nieuwfeest in het Paard van Troje kunt bezoeken.