3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Nieuwe drumster Take it Off / Summertime festival op de Grote Markt / Music City The Hague near Reeperbahn festival / Bijna miljoen bezoekers voor The Hague Festivals

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Nieuwe drumster Take it Off

Take it Off

Take it Off

Na een periode van invaldrummers, audities en uitproberen heeft Take it Off een nieuwe drumster gevonden in de persoon van Eva Schmits. Vanaf oktober gaat de band, met Eva in de gelederen, de podia langs met nieuwe nummers.
 

Summertime festival op de Grote Markt

Summertime festival

Summertime festival

Dit weekend, 27, 28 en 29 juli vindt een bijzonder festival plaats in hartje Den Haag. Een keur aan internationale artiesten in de meeste uiteenlopende genres staat deze drie dagen geboekt op een schilderachtig carrouselpodium op de Grote Markt. Vrijdag start het Summertime festival om 15:00, op zaterdag en zondag al om 13:00. De toegang is alle dagen gratis. Het complete programma is te vinden op de website van Musicon:

http://www.musicon.nl/

Music City The Hague naar Reeperbahn festival

The Hague Music Export

The Hague Music Export

Van 20 tot 22 september vindt in Hamburg het Reeperbahn festival plaats. Op dit showcasefestival presenteren nieuwe acts zich aan belanghebbenden uit de muziekindustrie. Den Haag is dit jaar goed vertegenwoordigd op het festival met vier acts. Op zaterdag 22 september staat de Molotov Bar volledig in het teken van de Haagse popmuziek. Naast Grote prijs van Nederland winnaars Woot, zullen ook Bombay Show Pig, Organisms en als hoofdact DI-RECT optreden.

Bijna miljoen bezoekers voor The Hague Festivals

Parkpop

Parkpop

The Hague Festivals (29 april tot en met 7 july) heeft dit jaar ruim 985.000 bezoekers getrokken en is daarmee de op één na best bezochte editie. Succesvol waren onder meer The Life i Live festival, ShoppingNight, Vlaggetjesdag, en de Tong Tong Fair. De Nederlandse Veteranendag brak met 85.000 bezoekers zijn eigen record. Parkpop bleef dit jaar door het slechte weer wat achter bij de verwachtingen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag