3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: ThreeSix festival 2012 / Cover je held op de Haagse Museumnacht / Qanun-speler Hossam Shaker naar Den Haag / Tarzan's My Daddy verder als duo / Try-out Ann May in het Musicon

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

ThreeSix festival 2012

Op zondag 12 augustus vind het ThreeSix festival plaats in BINK 36 aan de Binckhorstlaan. Organisatoren Yuri Boehmer en Kevin Bradley hebben onder andere Yellow Claw, The Flexican, Mightyfools, Guerilla Speakerz DJ Abstract en de Silent Disco van 433 FM weten te boeken.  Nadat het festival op de parkeerplaats van BINK 36 is afgelopen wordt in de Supermarkt nog een afterparty gehouden.

Meer info: https://www.facebook.com/ThreeSixFestival

Cover je held op de Haagse Museumnacht

Op zaterdag 1 september vindt de Haagse Museumnacht plaats. In verschillende musea en andere culturele instellingen in Den Haag zal een uitgebreid programma worden aangeboden. Eén van de locaties is het Nutshuis aan de Riviervismarkt. Het thema van de Museumnacht is dit jaar ‘Local heroes’. In dat kader worden Haagse bands uitgenodigd om -tegen een onkostenvergoeding- hun favoriete nummer met 'hero' in de titel te coveren. Opgeven kan door een mail te sturen aan Mirjam Zweers (zweers@nutshuis.nl) met daarin de titel en oorspronkelijke muzikant van het gekozen nummer en informatie of een link over jezelf.

Meer info: www.nutshuis.nl
 

Qanun-speler Hossam Shaker naar Den Haag

Hossam Shaker, één van 's werelds bekendste Egyptische qanun-spelers geeft op 21 juli aanstaande zijn eerste optreden in Nederland. Onder begeleiding van percussionist Mohamed Zaki treedt hij op in het Parktheater in Den Haag. Met zijn Qanun (een snaarinstrument uit het Midden-Oosten) heeft Shaker onder andere gewerkt met de legendarisch r&b zanger Barry White, de Spaanse flamencogitarist Tomattio en Ali Hemida. Tickets kosten 9 euro aan de deur of 7,50 in de voorverkoop.

Meer info: http://www.parktheaterdenhaag.nl/evenementen/qanun-hossam-shaker

Tarzan's My Daddy verder als duo

De all-girl formatie Tarzan's My Daddy gaat verder als duo. Gitariste/vocaliste Suzanne Jalink en drummer/vocaliste Nienke Kollias bundelen hun krachten en verleggen in de nieuwe samenstelling hun muzikale grenzen. De dames zijn naar eigen zeggen de dochters van Tarzan en betreden geheel in luipaardprint het podium. Komende tijd wordt hard gewerkt aan een nieuwe set en in oktober hoopt het duo weer op de planken te staan.
 

Try-out Ann May in het Musicon

Vrijdag 27 juli aanstaande presenteert MC Musicon in Den haag ten try-out concert van Ann May, the new symphonic rock sensation. Voordat de zeskoppige formatie na maanden van voorbereiding in oktober en november de studio ingaat voor de opnames van hun debuutalbum worden de nieuwe nummers voor het eerst live uitgeprobeerd op het publiek in Music.  De deuren gaan open om 20:30 en het optreden begint om 21:30. Tickets aan de deur kosten 5 euro.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag