3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Splendid op Lowlands / Nieuw album Willard Cody / Rockpodium tijdens Wateringse wielerronde / Openlucht concert Nacho Patrol in Scheveningen

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Splendid op Lowlands

Splendid

Splendid

Na vorig jaar op Crossing Border en vorige maand op Parkpop gestaan te hebben kan de Haagse band Splendid zich opmaken voor een show op Lowlands. Nadat Giel Beelen het al op 3FM had verklpt maakte de organisatie van Lowlands donderdag 12 juli officieël het nieuws naar buiten. Lowlands is dit jaar van 17 t/m 19 augustus. Het is nog niet bekend op welke dat en in welke tent Splendid zal aantreden.
 

Nieuw album Willard Cody/De Mus

Op 26 mei is het nieuwe album "False Kings" van Willard Cody/De Mus verschenen op Bandcamp. Het album is on-line verkrijgbaar voor 8 euro. Single 'Transmission' kan als voorproefje gratis orden gedownload. De muziek van WillardCody/De Mus laat zich het best omschrijven als gruizige psychedelische stop 'n' roll.http://willardcody1.bandcamp.com/

Rockpodium tijdens Wateringse wielerronde

Tijdens de veertigste editie van de Waterings wielerronde op 26 juli aanstaande pakt het Westlands PopPodium Nederland 3 uit met een rockpodium. Op de parkeerplaats bij de St. Joseph kerk (beter bekend als de Kolenkit) zullen tussen 18:00 en 22:00 vier Wateringse bands optreden:
18:00 - Flying Flapjacks, winnaar van de Waterproof bandcontest, vorig jaar de zien op Waterpop
19:00 - Joe & thé Drummer, afgelopen men nog luistertip van de week op de site Next Best Band
20:00 - Tate Gallery, een Wateringse coverend
21:00 - No Comment, de trots van het Westland die ook buiten de regio al de nodige bekendheid genieten.

Openlucht concert Nacho Patrol in Scheveningen

Op zaterdag 28 juli vindt op het strand van Scheveningen een Jagerland feest plaats. In een intieme setting zal Rats on Rafts uit Rotterdam een openlucht concert geven. Ook Nacho Patrol (een side-project van Danny Wolfers, beter bekend al Legowelt) verzorgt een optreden.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag