3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Haagse muzikant Hans Prins overleden / Supra Naturals tekent bij Rock ’n Roll Highschool / Winnaars publieksprijs Grote Prijs van Zuid-Holland bekend / Ready To Play avond in Paardcafé

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Haagse muzikant Hans Prins overleden

De Haagse muzikant Hans Prins is op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Prins bracht vorig jaar de cd ‘Pirates & Parrots’ uit, waar veel bekende Haagse muzikanten aan meewerkten, waaronder Cesar Zuiderwijk, Polle Eduard, Robert Jan Stips, Rinus Gerritsen en Niko Christiansen. De opbrengst van het album, dat was opgedragen aan het meisje Anna die was getroffen door een tumor in haar hoofd, was bestemd voor het KWF-kankerfonds. Hans Prins wordt dinsdag begraven op begraafplaats Oud Eik en Duinen. Voorafgaand is er een afscheidsdienst in het Paard van Troje.

Supra Naturals tekent bij Rock ’n Roll Highschool

De Haagse danceformatie Supra Naturals heeft een boekingscontract getekend bij Rock ’n Roll Highschool. Het boekingskantoor is onder andere verantwoordelijk voor de boekingen van The Deaf, Blaudzun, The Tellers, Pop Up Animal Kids, The Kik en El Pino & The Volunteers. Supra Naturals is op dit moment bezig met de opnames van het debuutalbum, waarvan al een single uit is, ‘When the bats come out’. De komende tijd treedt de band op in De Karavaan in Scheveningen (22 juni), Wantijpop in Dordrecht (30 juni) en Tone’s Summerjam in Heeten (12 augustus).

Meer info over Supra Naturals

Winnaars publieksprijs Grote Prijs van Zuid-Holland bekend

Via Facebook kon er gestemd worden op de finalisten van de Grote Prijs van Zuid-Holland in de categorieën Bands, Urban en Singer-songwriter. De acts met de meeste stemmen mogen optreden op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam. Er werd veelvuldig gestemd door de fans van de 18 finalisten. In totaal werd er meer dan 3000 keer gestemd! PURE the artist (Urban) bemachtigde een speelplek met het hoogste aantal stemmen van alle finalisten. Atlantic Attraction was de band met het hoogste aantal stemmen in de categorie Bands, helaas zijn zij verhinderd op 5 mei. Als goede tweede neemt de band Colt Nevada deze plek over. Tot slot wist ook singer-songwriter Wolf in Loveland zich te plaatsen voor het Bevrijdingsfestival, op zaterdag 5 mei vanaf 12.00 uur aan de Parklaan in Rotterdam.

Meer info over de Grote Prijs van Zuid-Holland

Ready To Play avond in Paardcafé

Dit weekend staat er weer een nieuwe Ready To Play avond op het programma, en wel op zaterdag 21 april in het Paardcafé. Vanaf 19.00 uur presenteert de Haagse bandcoaching organisatie hun talenten op het podium. Op het programma staan onder andere de bands Professor Sage, The Hague Idiots, Food Fighters, Silverstone, Hashtag en Flabbergasted, maar ook een flink aantal singer-songwriters waaronder Miranda Berendsen, Beatrix Narain, Carmen Wijers, Mignon Viveen en Nikki van Rookhuizen. De avond is gratis toegankelijk.

Meer info over Ready To Play

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag